DICE: Battlefield: Bad Company vil vende tilbage

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 3. oktober 2013 - kl. 10:56
Del denne artikel:
8 0

DICE ville elske at lave et nyt Battlefield: Bad Company og serien er ikke glemt og vil vende tilbage siger DICE – bare ikke lige med det samme.

Det tredje spil i Battlefield: Bad Company serien vil komme på et tidspunkt, sagde Lars Gustavsson, Creative Director, til en flok journalister på et tidligere Battlefield 4 event. Men det vil ikke ske lige med det samme, da Electronic Arts, som ejer DICE, har masser af projekter liggende hos DICE, som skal laves først, bl.a. det nye Mirrors Edge og Star Wars: Battlefront.

Lars Gustavsson:

I love it. I want to see it again. Whether it can happen right now with the newly announced Mirrors Edge 2 and Star Wars: Battlefront... but we'll see. But trust me, the Bad Company team isn't forgotten, they are just on a very long vacation. So they are out there, they're coming back.


Det bliver spændende at se, hvornår Electronic Arts giver DICE luft til at lave et nyt Bad Company, da EA i sommers sagde, at de vill fokusere på tre shootere, nemlig Titanfall, Battlefield og Star Wars: Battlefront. Om Bad Company indgår i Battlefield rotationen, vil tiden vise.

Det lader dog til, at der er sket noget med Bad Company hos DICE, da de i juni i år sagde, at der ikke var noget Bad Company på vej, da al fokus var på Battlefield 4. Nu er Battlefield 4 på vej ud af døren, så det kan være at fokus hos DICE, måske er ved at skifte over imod et nyt Bad Company.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.