Destiny: The Dark Below klar 9. december

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 29. oktober 2014 - kl. 15:23
Del denne artikel:
6 0

Bungie er endelig klar med flere detaljer omkring første udvidelse til Destiny - og en udgivelsesdato!

Hvis du stadigvæk er grebet af Bungies nyeste spil, Destiny, så er der godt nyt, for nu er første udvidelsespakke ved at være klar.

Den første udvidelsespakke hedder The Dark Below og vil udvide historien omkring den mystiske race The Hive, som vil genoplive deres gamle gud Crota, i et forsøg på helt at tilintetgøre jorden. Som en Guardian er det naturligvis ens mission at redde jorden.

Udvidelsen indeholder 3 nye missioner, hvor spilleren skal hjælpe den nye figur Erin med at bekæmpe The Hive, en Strike-mission, hvor man skal bekæmpe Crotas højre hånd, samt naturligvis et nyt Raid, hvor man som et hold af 6 skal dybere ind i The Hellmouth end nogensinde før, for at få tilintetgjort Crota én gang for alle. Til de kompetetive spillere indeholder pakken også 3 nye kort til The Crucible.

I forbindelse med udvidelsespakken kommer der også nyt udstyr i spillet, som blandt andet gør det muligt at komme helt op i level 32. For at imødekomme spillernes ønsker har Bungie også gjort det muligt at have 10 bounties på samme tid, i stedet for kun 5.

The Dark Below vil altså ligge klar til download på Xbox Games Store d. 9. december, med en forventet pris på 147 kroner.

Glæder du dig til at bekæmpe The Hive igen, eller har Destiny ikke potentiale til at holde dig fænget? Skriv en kommentar nedenunder.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.