Den nye Xbox One gui rulles ud nu

Skrevet af: Nicolai Hansen - 19. september 2015 - kl. 13:54
Del denne artikel:
9 7

Den længe ventede nye brugergrænseflade til Xbox One er nu på vej til udvalgte preview medlemmer, og i den anledning har Major Nelson frigivet et væld af nye informationer.

Det er kun første bølge, det vil sige til udvalgte preview medlemmer, men nu er Microsoft begyndt at rulle den nye Xbox One brugergrænseflade ud. Planen er at der frem til november løbende rulles nye versioner ud, som preview medlemmer så kan give feedback på.

Selve brugergrænsefladen er fokuseret på hastighed og nem adgang. Home, eller hjem på godt gammedaws dansk, bliver helt central i dette setup. Her kan man fasthæfte sine favorit spil og apps, og man kan skifte mellem disse via triggerne på Xbox One controlleren. Vi antager, at der også kan skiftes ved hjælp af Kinect, men da Kinecten slet ikke er nævnt i Major Nelsons skriv, så er og bliver det en antagelse.

Udover et redesignet Home har stort set alle dele af Xbox One brugergrænsefladen fået en overhaling. Kort kan nævnes Guide, Meddelelser. Notifikationer, Snap, Game DVR, Game hubs, Achievements og ikke mindst Venner og Parties.

Alle detaljer kan læses på majornelson.com (engelsk)
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.