Den hurtigste Need for Speed: Undercover-kører er fundet!

Skrevet af: Morten Skou - 21. november 2008 - kl. 10:34
Del denne artikel:
30 0

Efter mange timer med hård konkurrence, er vinderen af turneringen blevet fundet, se her hvem der vandt.

På førstepladsen kom Jesper (Blade DK) og ind på andenpladsen trillede Bo (Rocky1234). Dermed blev begge topplaceringer fundet i Fona i København.

Hele 24 timer blev det dog ikke til, da det lykkedes for Blade DK at gennemføre 100% af spillet omkring klokken 2.30 i nat, det vil sige godt 15½ time efter de havde sat sig til rette. Derefter sad de bare og hyggede sig med spillet til de skulle hjem. Ifølge ham selv havde han været super koncentreret det meste af tiden indtil da. Rocky1234 var færdig cirka 15 minutter efter, stærkt forfulgt af Sankthansormen der sluttede få minutter efter Rocky1234.

Anderledes stod det til med de to deltagere fra Århus, som begge gav op under turneringen. Om det var i fustration over at der ikke er mulighed for at få anhænger på bilen, eller om det ganske enkelt var trætheden der meldte sig, får vi først svaret på når de igen vågner :-)

Det lykkedes os at fange en træt Blade DK til et kort interview her til morgen, og adspurt om hvad han synes om spillet svarede han: "Bedre end PROstreet, MEGET bedre, der var nogle framedrops men ellers er det sgu et ok spil - ikke det bedste i serien og heller ikke det værste."

Vi blev selvfølgelig nød til at spørge Jesper, om han var frisk på at gentage en lignende turnering ved en anden lejlighed, til det svarede han: "Ja hvis man kan slippe for 'mooning'" - i løbet af natten var der nemlig udsigt til andet end computerskærmen, da en ung person fra nattelivet opdagede de koncentrerede gamere i butiksvinduet, og efterfølgende hev bukserne ned foran vinduet for at lave grin med deltagerne.

I forbindelse med turneringen, havde vi også en lille konkurrence her på Xboxlife, hvor man skulle gætte på hvem af de seks deltagere der ville vinde.

Tbagloni: 2 stemmer.

Dermed skal vinderen af vores onlinekonkurrence findes iblandt alle dem der har stemt på Blade DK. Og vinderen blev: Slimjay DK.

Stort tillykke til begge vindere skal det lyde her fra Xboxlife.dk!