Deltag i Xboxlifes officielle liga i Madden NFL 15

Skrevet af: Jakob Tofte - 21. november 2014 - kl. 09:44
Del denne artikel:
1 0

Spiller du Madden NFL 15 på Xbox One, og har du lyst til at spille imod andre brugere her på Xboxlife, så er der lige nu åbent for tilmelding til ligaen.

En enkelt testsæson har nu kørt, og Drembi DK med Miami Dolphins kunne løfte Lombarditrofæet efter en tæt og medrivende 17-10 sejr over Emil Rener og hans Seattle Seahawks.

Der er nu oprettet en ny liga, som er tænkt at skulle køre mange sæsoner, således at trades, drafts og spillerudvikling kommer i spil og bliver vigtige for holdenes fremtidige succes.

Ligaen er forbeholdt brugere af Xboxlife, og du skal have et aktivt guldmedlemsskab på Xbox Live for at kunne spille dine kampe.

Derudover er de vigtigste regler som følger:

- Der spilles 7 min. quarters.
- Sværhedsgraden er All-Pro.
- Holdene styres som coach - nyoprettet træner.

Det kræves af dig, at du er indstillet på at spille to kampe hver uge, idet nye spilleuger begynder onsdag og søndag. Folk har deres privatliv - skole, job, familie, venner. Og det skal der bestemt også være plads til. Men alligevel forventes det af dig, at du gider deltage aktivt i planlægningen af dine kampe imod de andre brugere, så antallet af simulerede kampe holdes på et minimum. Gør dig venligst overvejelserne om dette er noget du kan leve op til inden du tilmelder dig, da det er håbet og målet at have en liga med seriøse deltagere, der alle er med til at ligaen kan overleve i mange sæsoner fremadrettet. Til gengæld er der ingen krav til dine evner i spillet. Alle er velkomne.

Lyder dette fristende, så klik ind på ligaens forum og kig dig lidt omkring. Spillets Commissioner er KingPantic, og han kigger med jævne mellemrum i tråden, og vil kunne besvare eventuelle spørgsmål.

Du kan tilmelde dig i spillet under Connected Franchise.
Liganavn: Xboxlife2
Kodeord: Xboxlife

Vær opmærksom på, at tilmeldte hold, hvor brugeren ikke kan findes som oprettet bruger af Xboxlife, vil blive fjernet fra ligaen igen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.