Deltag i vores FIFA 17-turnering

Skrevet af: Morten Skou - 27. december 2016 - kl. 14:32
Del denne artikel:
5 8

Hvorfor ikke slutte året af med en turnering i FIFA 17, hvor du kan spille online imod andre brugere fra Xboxlife.dk og endda vinde præmier?

Den 29. og 30. december afholder vi en turnering i FIFA 17. Turneringen kommer til at foregå fordelt over de to dage og via matchups som venskabskampe og altså ikke involvere Ultimate Team, på den måde kan alle være med.

Du kan spille med det hold som du ønsker, to spillere kan godt spille med samme hold - eller skifte hold under turneringen. De generelle regler der spilles med, vil være:
Halvlegslængde: 6 min
Kontrol: Any
Gamespeed: Normal
Squad Type: 85 overall


Sidstnævnte parameter gør, at alle hold er helt lige skillmæssigt, så man vil kunne spille med hvilket som helst hold, og stadig have en chance imod de mere kendte hold.

For at kunne deltage i turneringen, skal du have en registreret bruger her på Xboxlife.dk, have udfyldt din profil med dit gældende gamertag - og så skal du tilmelde dig i FIFA 17 turneringstråden i vores forum.

Som præmier har vi nogle lækre 12 månders Xbox Live guld abonnementer - antallet af præmier vil afhængt af hvor mange der vælger at deltage i turneringen og meldes så endeligt ud ved turneringsstarten - men der vil udover præmie til vinderen også blive trukket lod i blandt alle deltagere om 12 måneders Xbox Live.

Sidste tilmeldingsfrist er den 29. december klokken 10.00.
Log ind og stem
8
Der er 8 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support