Dead Space 2 demo klar til juleferien

Skrevet af: Jakob Tofte - 8. december 2010 - kl. 19:27
Del denne artikel:
16 0

21. december 2010 vil spillere kunne tage forskud på glæderne og udforske Church of Unitology, samt hjælpe Isaac med at besejre Necromorph udslippet.

I demoen til Dead Space 2 vil spillerne tage ingeniøren Isaac Clarke med på en frygtindgydende rejse gennem The Church of Unitology.

Der er tale om et sted, som angiveligt skulle være sikkert, men som lynhurtigt udvikler sig til at være det stik modsatte, farligt og dødeligt.

Spillerne vil have adgang til en række nye værktøjer, som Isaac kan bruge i sin kamp imod Necromorpherne, blandt andet det spritnye AT-våben, The Javelin. Af andre våben kan nævnes opdateret stasis samt mere effektive telekinesis evner. Spillerne kan ligeledes nyde godt af den avancerede dragt, udstyret med jetmotorer, som giver Isaac fuld kontrol i områder uden tyngdekraft.

Dead Space 2 skubber i følge udviklerne grænserne for action, gys og rædsel. Efter, at Isaac på mystisk vis vågner i en kæmpe by, som er lænket til en af Saturns måner, må han endnu engang kæmpe sig frem fra centret af et Necromorphudbrud. Omgivet af monstre og skrækindjagende lydeffekter vil Isaac kunne se frem til en rejse, som er mere skræmmende og psykologisk tærende, end den, man kunne gennemgå i Dead Space.

Dead Space 2 demoen vil som nævnt være at hente på Xbox Live Markedspladsen 21. december 2010.

Det fulde spil er foreløbigt planlagt til udgivelse 27. januar 2011 i Norden, imens resten af Europa må vente en dag mere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support