De otte store i november på Xbox

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. november 2014 - kl. 22:17
Del denne artikel:
16 0

Nogle af årets største spil kommer i november måned og vi har listet de otte absolut største spil, som du bør spille i denne måned.

Det er nu blevet november og det bliver uden tvivl årets dyreste måned, for der kommer en perlerække af potentielt fremragende spil. Nedenfor har vi listet de otte store spil i november som vi ser dem - der udkommer naturligvis mange andre spil, som bestemt også er værd at holde øje med (blandt andet det nye Geometry Wars), men disse otte, er de vigtigste i vores øjne. Du kan godt forberede familien på, at julegaven i år vil blive et gavekort til et kram.

Call of Duty: Advanced Warfare (4. november, Xbox One)
Måneden starter ud med det næste spil i Call of Duty serien, som denne gang er udviklet af Sledgehammer Games, som er det første studie, som har fået tre år til at udvikle det årlige Call of Duty spil. Det er lidt usædvanligt - og det samme er det, at der ikke er noget Battlefield at konkurrere med i år, da Battlefield: Hardline først udkommer i starten af 2015. Analytikere spår dog, at Call of Duty: Advanced Warfare vil få det svært, da de mener, at serien er ved at være kørt flad og spillerne ikke længere gider spille den. Men måske det er noget, som Advanced Warfare vil kunne lave om på?

Halo: The Master Chief Collection (11. november, Xbox One)
Du får vist ikke mere værdi for pengene end med Halo: The Master Chief Collection. Du får Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4 inkl. alle multiplayer maps, alle game modes og alt ekstra indhold, som der måtte have være frigivet til disse spil. Foruden dette, får du adgang til en betatest af Halo 5: Guardians, samt adgang til Halo: Nightfall. Halo: Combat Evolved og Halo 2, er blevet genskabt med ny og opdateret grafik, mappings og mellemsekvenser, mens Halo 3 og Halo 4, der i forvejen kørte i HD, har fået en mere normal opdatering af grafikken. For under 500 kr. får du timevis af underholdning med denne ultimative Halo opsamling.

Assassin's Creed: Unity (13. november, Xbox One)
Det helt store spil fra Ubisoft i år, er det nye Assassin's Creed: Unity, som kun kommer til de nye konsoller. Udviklingen af spillet begyndte kort efter at Assassin's Creed:Brotherhood var færdigt i 2010 og ikke mindre en 10 Ubisoft studier har arbejdet på spillet, med Ubisoft Montreal i spidsen. Det store trækplaster ved Assassin's Creed: Unity er, at man nu kan spille sammen med tre af ens venner i co-op.

Assassin's Creed: Rogue (13. november, Xbox 360)
Xbox 360 er langt fra død endnu og Ubisofts største serie til dato, kommer naturligvis også til Xbox 360. Med Assassin's Creed: Unity er Ubisoft gået all-in på de nye konsoller, mens Assassin's Creed: Rogue er efterfølgeren til sidste års Black Flag, mens der bliver trukket spor både til Assassin's Creed III og Assassin's Creed: Unity i det nye Rogue. Spillet er udviklet af syv forskellige afdelinger hos Ubisoft, med Ubisoft Sofia i spidsen.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham (14. november, Xbox One og Xbox 360)
LEGO Batman 3: Beyond Gotham udkommer til ikke mindre end ni forskellige platforme, inklusiv Xbox One og Xbox 360. De mørke søndag eftermiddage, med familiens mindre medlemmer, er altid noget lettere at komme igennem, når der er nye LEGO spil fra Traveller's Tales i maskinen og med LEGO Batman 3: Beyond Gotham, forventer vi det samme fængende og underholdende gameplay, som vi har set i en lang række LEGO spil efterhånden. Det virker og ungerne elsker det.

Grand Theft Auto V (18. november, Xbox One)
Det kan godt være, at dette blot er en genudgivelse, men når det er en genudgivelse af et spil i en af verdens mest populære spilserier, fortjener det naturligvis en plads på denne liste over novembers otte store udgivelser. Take Two har sendt mere end 32 millioner kopier af spillet ud i butikkerne og nu kan de godt starte lastbilerne op igen, for nu kommer spillet i en opdateret version med for eksempel bedre grafik og over 100 nye musiknumre til Xbox One. Vi er spændte på at se, hvor meget spillet vil sælge til de nye konsoller, for med de salgstal som Grand Theft Auto V kunne præstere på Xbox 360 og Playstation 3, er der en hel del derude, som allerede ejer spillet - men hvor mange er villige til at købe det igen, for en grafisk opdatering?

Far Cry 4 (20. november, Xbox One og Xbox 360)
Ubisoft udgiver tre store spil indenfor en uge - først de to Assassin's Creed spil og en uge senere kommer Far Cry 4. Spillet er udviklet af Ubisoft Montreal og udspiller sig i Himalayas vilde natur, hvor man blandt andet kan bruge elefanter som våben. Spillets struktur skulle minde en del om strukturen i Far Cry 3, hvilket ikke er noget problem for mig, da jeg var helt pjattet med det spil. Vi kan dog godt være en lille smule bekymret for, om dette blot er Far Cry 3 i ny indpakning, men det får vi alle at se, mod slutningen af november.

Dragon Age: Inquisition (21. november, Xbox One og Xbox 360)
Det sidste store spil denne november, er Dragon Age: Inquisition fra Bioware. Dette rollespil er det tredje spil i Dragon Age serien og mange konsol-rollespillere har i lang tid set frem mod det her spil. Det er bygget på Frostbite 3 spilmotoren fra svenske DICE, som vi tidligere har set i brug i så forskellige spil som Battlefield 4, Need for Speed: Rivals og Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Vi skal blankt indrømme, at vi endnu ikke har sat os voldsomt meget ind i Dragon Age: Inquisition, men at dømme ud fra de rollespillere vi kender, er det her bestemt et spil man bør holde godt øje med, hvis man den mindste interesse for rollespil - Bioware plejer jo at vide hvad de laver, når det kommer til denne genre.

Dette er vores bud på novembers otte store spil - hvor mange af dem skal du have?

Husk at hvis du køber dine spil, efter at have trykket på et af nedenstående links til vores samarbejdspartnere, så støtter du samtidig Xboxlife med en procentdel af salget.

CDon.com
Amazon.co.uk
Coolshop.dk
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.