Datoen for den lukkede Sea of Thieves beta annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 10. januar 2018 - kl. 16:11
Del denne artikel:
1 4

Microsoft har for kort tid siden annonceret datoen for den længe ventede lukkede beta af det kommende Xbox One spil Sea of Thieves.

Muligheden for at prøve kræfter med den lukkede beta, er forbeholdt dem som tilmeldte sig "Sea of Thieves" insider programmet før den 1. december sidste år - eller hvis du har forudbestilt spillet.

Betaen løber fra den 24. til den 29. januar, så der burde være rigeligt med tid til at sejle rundt og nyde piratlivet. Der er dog, som de fleste nok ville forvente, ikke tale om en fuld udgave af spillet man får mulighed for at prøve, men derimod en udgave der er tilpasset til den lukkede beta.
We’ve crafted a bespoke experience for Closed Beta players that offers a true taste of the pirate life and a great chance to get your sea legs ahead of March 20! We won’t be testing the full game during this Closed Beta phase: we want to keep a good selection of things up our sleeves for players to discover at launch. So get your calendars out and get those dates pencilled in!


Samtidig med udmeldingen nævner Microsoft, at der ikke vil være nogen form for begrænsninger på dem der spiller spillet, så vi kan nok forvente en del streaming og lignende fra betaen.

Den endelige udgivelse af Sea of Thieves kommer den 20. marts i år.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support