Dashboard opdatering den 4. december.

Skrevet af: Morten Skou - 27. november 2007 - kl. 10:07
Del denne artikel:
31 0

Ifølge Larry Hryb, måske bedre kendt som Major Nelson, så kommer efterårsopdateringen af dashboardet på næste tirsdag.

Ifølge Larry Hryb, måske bedre kendt som Major Nelson, så kommer efterårsopdateringen af dashboardet på næste tirsdag.

Opdateringen byder på flere spændende fornyelser, heriblandt den såkaldte "friends of friends". Friends of Friends giver dig mulighed for at kigge i dine venners vennelister, og sende friendrequests ud til dem som dine venner måtte have på deres lister.

Heldigvis kommer der ligeledes en indstillings-mulighed der gør, at man selv kan bestemme hvem der kan se ens venneliste. Desværre er indstillingen dog fra starten sat til at tillade at alle kan se din venneliste - så det er nok en god ide at ændre den indstilling, lige efter at opdateringen har fundet sted.

En af de andre ting som opdateringen indeholder, er den tidligere annoncerede "Family timer" - der giver forældre muligheden for at tidsbegrænse ungernes spilletid.

Den sidste ting som indtil videre er annonceret, er "Xbox Originals" hvor man kan downloade en lang række af de orginale Xbox1 spil via markedspladsen.

Vi kan nok forvente flere annonceringer vedrørende den kommende opdatering, inden for de nærmeste par dage. En ting som mange Xbox-ejere går og håber på, er muligheden for video-markedspladsen med Pay per View film.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support