Dashboard opdatering den 11. august.

Skrevet af: Mikkel Graugaard - 22. juli 2009 - kl. 11:59
Del denne artikel:
38 0

Hovedmenuen på din Xbox bliver den 11. august opdateret, og der er masser af lækkert nyt under kølerhjelmen bagefter.

Hovedmenuen på din Xbox bliver den 11. august opdateret, og der er masser af lækkert nyt under kølerhjelmen bagefter.

Microsoft har netop annonceret at den kommende opdatering til Xbox 360 hovedmenuen (også kaldet Dashboard) der bliver frigjort d. 11. august vil indeholde en masse spændende nyt.

Der kommer endnu mere nyt til din Avatar, som belønninger der kan låses op på gennem spil, og en Avatar marketplace.
Derudover bliver det muligt at give de spil man spiller karakterer og dele dem online og man får mulighed for at sortere i sin venneliste på en helt ny måde.

Det helt nye bliver, at man gennem Xbox Live kan tilslutte sig Twitter samt Facebook, og dermed holde kontakten, og lade ens venner se hvilke spil man spiller og meget mere.(denne service bliver dog først fuldgyldigt åbnet senere på efteråret)

Det største i opdateringen bliver nok "Games on Demand" hvor man kan købe Xbox 360 spil online direkte gennem sin maskine.

Der er intet nyt om mulighed for at leje film gennem Xboxen i Danmark endnu, men løse rygter siger at vi er iblandt et af de få lande der får åbnet op for muligheden. Men som sagt dette er kun et rygte indtil videre.

Hvis du er tilsluttet Xbox Live som standard med din xbox 360, vil den automatisk komme frem og fortælle dig at opdateringen er klar til at hente, når den bliver frigivet.

Opdatering:
flere detaljer om det nye indhold.

Avatar Marketplace
Nyt tøj og tilbehør til din Avatar, fra kendte modehuse, tøjmærker og Spil serier. Og få muligheden for at lade din Avatar gå rundt med genstande, som han eller hun kan bruge og lege med på skærmen i visse spil.

Games on Demand
Nyd muligheden for at adgang til fulde spiltitler fra Xbox Live 24 timer i døgnet. Du kan købe fulde Xbox 360 titler direkte gennem nettet, og du får stadig en manual med i købet, som du enten kan læse eller ud printe gennem din computer på xbox.com.

Som altid er dine køb linket til din Xbox Live konto, så du kan slette og downloade spillene igen og igen, også hvis du skulle købe en ny maskine en dag.

Xbox LIVE Party
Den nye party mulighed der kom med den tidligere dashboard opdatering bliver nu endnu bedre. Hvis du ved et uheld bliver smidt af nettet eller din maskine går ned, så hopper du helt automatisk ind i det party som du allerede var del af, hvis du kommer tilbage igen inden for en bestemt tidsramme.

Muligheden for at deltage i et party bliver også nemmere, da du vil kunne svare på en invitation med blot ét klik, i stedet for nu hvor du skal igennem en masse vinduer for at sige ja eller nej.

Blandet nyt
-Guld medlem Veteran - Xbox LIVE Guld medlemmer får muligheden for at vise et "mærke" frem på deres Gamer Card, der fortæller hvor længe man har været guld medlem.

- Achievement Browser - Det bliver nu nemmere at se hvilke achievements man har fået og hvilke man mangler gennem denne nye browser, og det bliver nemmere at holde styr på hvilke spil man har gennemført 100%.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support