Danmark vs. Sverige *Opdateret igen*

Skrevet af: Morten Skou - 10. oktober 2009 - kl. 16:35
Del denne artikel:
34 0

I aften er der fodboldkamp imellem Danmark og Sverige. Vi synes at det var på tide at tage lidt forskud på glæderne - i FIFA 10 selvfølgelig.

I aften er der fodboldkamp imellem Danmark og Sverige. Vi synes at det var på tide at tage lidt forskud på glæderne - i FIFA 10 selvfølgelig.

For at vise svenskerne, at de ikke har en chance, hvis altså vi ser bort fra halvfulde danskere der render ind og slår løs på dommeren, så skal vi bruge en god FIFA 10 spiller, som har lyst til at spille imod en svensker klokken 17.00 i dag.

Skriv en kommentar til denne nyhed hvis du har lyst til at spille imod den svenske fodbold-fan. Vi trækker vinderen klokken 16.55 - kampen skal spilles fra klokken 17.00.

Holdene som der skal spilles med, giver selvfølgelig sig selv - det er naturligvis Danmark mod Sverige.

Vi vil selvfølgelig rapportere om resultatet herinde! :-)

Opdatering:

Den står 0-0 efter første halveg.

Kampen endte 1-1! Godt gået af 'devilboy' som repræsenterede Danmark - måske han skulle have skiftet Rommedahl ud tidligt i kampen :-)

Se vores tråd i forummet, om aftenens kampMatchrapport fra devilboy:

Sikke en intens kamp, hvor dk smider sejren 4 min før tid. Bendter laver en kølig inderside gennem et fantastisk opsspil til 1-0 i 64 min vidst. Sverige presser og presser resten af kampen, men Sørensen leverere mirakel redninger, som ville gøre Schmeichel stolt. Udligningen sker efter en dansk angreb, som var ved at udvikle sig til ny dansker scoring. Svenskerne får en stor kontra og drejer bolden over mod højre stolpe.

Nu koger parken af raseri og dk sætter sidste pres ind. Det resulterer i Bendter har frit løb mod mål i 92 min, som han brænder på det skamligste. Dk´s chancer for vm lever, men Bendtners misser gør ondt indtil onsdag mod Ungarn.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support