Crossing the Line annonceret til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 12. maj 2014 - kl. 16:05
Del denne artikel:
3 0

Russiske Zomboko Entertainment har i dag annonceret first-person shooteren Crossing the Line til Xbox One – men det er ikke en helt almindelig shooter.

Man tager rollen som lederen af politiets efterforskningsafdeling, der mister sin kone i et terrorangreb. Efter denne hændelse bliver han fyret og sagen bliver af uforklarlige årsager lukket. Et par år efter hændelsen, begynder han at få flashbacks, hvor han ser hans afdøde kone og hører hende råbe efter hjælp. Han indser, at ingen vil tro på ham, så han begynder selv at efterforske hendes død.

Crossing the Line gør brug af Cryteks imponerende CryEngine spilmotor og det som gør spillet lidt anderledes er, at man kan hoppe rundt mellem vores verden og de dødes verden. Det kan kun gøres på bestemte tidspunkter og man skal ikke gøre det for meget, da ens hovedperson kan tage skade af det og ender med at blive i de dødes verden permanent.

Udvikleren Zomboko Entertainment er fra Moskva og består rent faktisk kun af en enkelt mand, Artyom Mironov. Han står for hele udviklingen af spillet, som forventes af blive udgivet under Microsofts id@xbox indie program.

Det lyder som et ambitiøst projekt, specielt når det udvikles af én enkelt mand, men vi håber at han kan fuldføre projektet, da det lyder ganske spændende.

Crossing the Line er sat til udgivelse i andet halvår af 2015.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.