Criterion-fadere annoncerer Dangerous Golf

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 26. januar 2016 - kl. 19:28
Del denne artikel:
2 2

Skabernene af Burnout-serien har annonceret deres nyeste spil, om golf... Og eksplosioner!

Tilbage i slutningen af 2014 sagde skaberne af spilstudiet Criterion op, for at gå tilbage til indie-rødderne. Derfor skabte de spilstudiet Three Fields Entertainment, som nu er klar med deres første titel. De er mest kendt for Burnout-serien, men nu er det golf-genren, de vil total-smadre, med spillet Dangerous Golf.

Dangerous Golf bliver beskrevet som værende "lige så seriøst et golf spil, som Burnout var et seriøst simulations-bilspil", og er mest af alt en Burnout-ificering af golf-genren, hvor det nu mest af alt handler om at totalsmadre stedet, hvor man spiller - og nå ja, så skal man også have bolden i hul, før eller siden. Spillet indeholder over 100 baner på forskellige lokationer, såsom et hotelkøkken, en tankstation, et middelalder-inspireret slot og balsalen på et palads. Det hele er bygget op om en mantra om, at golf er kedeligt, og at golfspil er endnu kedeligere - men eksplosioner er aldrig kedelige.

Der er ingen 'par' eller tid på hullerne, og det handler ikke om at lave en Birdie - i stedet måles ens highscore på, hvor meget skade man laver, og for at lave særlige trick-shots. Jo mere man smadrer, desto mere kan ens golf-bold ødelægge, så de bedste skud giver ikke bare flest point, men er også mest imponerende at se - og jeg glæder mig i hvert fald til at skyde brændende golfbolde gennem uvurderlige vaser. Dangerous Golf er røget direkte ind på min personlige top 10 over mest ventende spil i 2016.

Three Fields Entertainment er et lille spiludviklingshold, bestående af 10 mennesker og én hund. Dangerous Golf kan downloades på blandt andet Xbox Games Store fra maj 2016. Prisen er endnu ukendt.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.