Coolshop åbner fysisk butik

Skrevet af: Morten Skou - 21. august 2009 - kl. 13:00
Del denne artikel:
55 0

Coolshop er uden tvivl Danmarks største online spilbutik, nu udvider de med fysisk butik.

Coolshop er uden tvivl Danmarks største online spilbutik, nu udvider de med fysiske butikker.

Hvad der muligvis kommer som en overraskelse for rigtigt mange i den danske spilbranche er, at Coolshop nu går fra udelukkende at være en online butik med priser der ofte må have givet konkurrenterne grå hår, til at åbne fysiske butikker.

Coolshop's første fysiske butik åbner den 29. august i Vejle, og rent praktisk sker det ved at Coolshop overtager GameRush butikken som i dag er en del af Blockbuster. Derefter kræver det vidst ikke særlig stor fantasi, for at gennemskue hvilke andre butikker Coolshop kunne tænkes at åbne op i den nærmeste fremtid.

I forbindelse med åbningen af Coolshop i Foldegade 39 i Vejle, er der en række fantastiske kø-tilbud. Foruden de gode priser på åbningsdagen, vil butikken fremover, ifølge Jacob Risgaard fra Coolshop, tilbyde prisgaranti og "cool priser".

At Coolshop nu går hen og bliver en fysisk butik, må uden tvivl være et hårdt slag i maven på mange af de nuværende fysiske butikker, såvel som hos de danske distributører som har haft GameRush/Blockbuster som en stor kunde.

For kort tid siden indførte Coolshop også deres egen produktlinje, kaldet CoolGear, som består af hardware til diverse konsoller med livstidsgaranti. Læs mere om CoolGear her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support