Cliff Bleszinski stifter nyt spilstudio

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. juli 2014 - kl. 17:54
Del denne artikel:
3 0

Cliff Bleszinski, manden bag Gears of War, har sammen med en af stifterne af Guerrilla Games stiftet Boss Key Productions.

Cliff Bleszinski kom til Epic Games nærmest som teenager og helt grøn udvikler. Han var med til at udvikle Unreal serien og den spirende designer fik ansvaret for Epic Games’ nye tredje persons skydespil, som hele verden nu kender som Gears of War.

Da Gears of War var på sit højeste, var han nærmest en rockstjerne. Han optrådte på E3-messerne som en anden rocksanger, han postede billeder af hans Lamborghini på Twitter og det kørte for ham. Det gør det i og for sig stadig, men han er ikke længere ansat hos Epic Games, som han udviklede Gears of War hos. Han forlod Epic Games tilbage i oktober 2012 for at tage en pause fra spilindustrien.

Nu er han tilbage igen. Han har sammen med medstifter af Guerrilla Games, Arjan Brussee, som var en af mændene bag Killzone spil-serien til Playstation. De to har stiftet Boss Key Productions og deres første produktion vil meget snart blive præsenteret.

Et gæt ville være, at med de to herrer bag, vil det formentlig blive et actionspil af en art.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.