Class3 - nyt zombie spil under udvikling

Skrevet af: Nicolai Hansen - 23. august 2011 - kl. 16:46
Del denne artikel:
15 0

Xbox 360 spillere verden over, kommer under massivt pres, når Xbox Live Arcade invaderes af zombier i Undead Labs kommende spil Class3.

Vi har sikkert alle stillet os selv spørgsmålet eller diskuteret med vennerne; Hvad vil du gøre, hvis vi bliver udsat for et massivt zombie angreb?

Snart får alle Xbox 360 spillere chancen for at udleve deres teorier i Undead Labs kommende spil Class3.

Zombierne kommer, og der er rigtig, rigtig mange af dem. De få mennesker, der stadig har en puls får rigeligt at se til. Det er op til den enkelte spiller, hvordan man vil tackle situationen. Vil du slå dig sammen med andre for at slå zombie horderne ihjel (igen), barrikadere dig, rydde det lokale supermarked for mad og ammunition, redde dine medmennesker, løbe alene rundt mellem masserne af udøde eller enhver tænkelig kombination af de førnævnte muligheder?

Class3 foregår i en åben verden, der udvider og udvikler sig i takt med, og i forhold til, hvad spillere verden over foretager sig. Brug alle ressourcerne i et område, og man må finde nye jagtmarker. Store forsamlinger af mennekser, larm eller støj vil tiltrække flere zombier. Hvad gør man så? Angriber zombierne eller koncentrerer sig om at opbygge et holdbart forsvar. Alle muligheder er åbne, og ifølge Undead Labs selv, bliver spillet indbegrebet af et "hvad nu hvis?" zombiescenarie.

Spillet er planlagt til udgivelse på Xbox Live Arcade, der er dog ikke fastsat en udgivelsesdato endnu, så indtil videre må zombiefans tage sig til takke med den officielle Class3 hjemmeside.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support