CES: Microsoft leverede en Xbox-tynd keynote

Skrevet af: Morten Skou - 7. januar 2008 - kl. 04:49
Del denne artikel:
21 0

Der gik mange rygter og forventningerne var høje, omkring hvad vi kunne forvente os af Bill Gates keynote under CES i dag.

Der gik mange rygter og forventningerne var høje, omkring hvad vi kunne forvente os af Bill Gates keynote under CES i dag.

Som tidligere nævnt, er det sidste gang at Bill Gates afholder en keynote, da han stopper hos Microsoft engang til sommer for udelukkene arbejde med sin vengørenhedsfond sammen med hans kone.

Første del af keynoten var et satirisk indslag om hvordan Hr. Gates sidste arbejdsdag ville være - krydret med en masse kendte ansigter naturligvis.

Efterfølgende kom Robbie Bach, chefen for Entertainment & Devices på scenen og fortalte lidt om fremtiden inden for mobil, kommunikation og ligeledes Xbox 360 platformen.

Der blev ikke, som mange ellers havde forventet, annonceret en ny Xbox 360 med HD-DVD drev eller lignende. Den største Xbox-annoncering var dermed, at folk i england om kort tid vil kunne bruge deres Xbox 360 som settop-boks til deres fjernsyn og forbinde den til Microsoft's IPTV-system kaldet Mediaroom. Man kan med stor sikkerhed antage, at denne slags service ikke kommer til Danmark lige med det samme.

Der blev naturligvis også kastet med lidt tal, og der blev meldt ud om, at Xbox Live netop har rundet 10.000.000 medlemmer - hele seks måneder før Microsoft havde forventet det. Dette er sikkert forklaringen på alle de problemer der på det seneste har været med Xbox Live servicen.

Sidste del af programmet bød på en lille smule Guitar Hero, hvor blandt andet den tidligere Guns 'n Roses guitarist, Slash, var inde og spille - dog på sin rigtige guitar.

Alt i alt, så var keynoten ganske udemærket, og gav et yderst interessant indblik i, hvad vi kan forvente os et stykke ude i fremtiden.

Vi har naturligvis "båndet" hele showet, så du kan se det her på Xboxlife.dk inden for ganske kort tid.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support