Capcom annoncerer 4 nye Arcade titler

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 14. april 2007 - kl. 02:36
Del denne artikel:
17 0

Capcom har lige afholdt deres Gamers Day Event i San Francisco og der betyder at Xbox 360 ejere vil have 4 nye titler at vente på.

Capcom har lige afholdt deres Gamers Day Event i San Francisco og der betyder at Xbox 360 ejere vil have 4 nye titler at vente på.

Capcoms Gamers Day Event ledte til en del annonceringer og fremvisning af titler der snart kommer. Wii, DS og Playstation 2 fik alle en god del titler til fremtiden og PC ejerne kan se frem til at få Lost Planet, senere i år.

Xbox 360 stod dog i arcade lyset og har intet mindre end 4 titler på vej. Det ene er "Super Street Fighter II HD Remix" som er det originale Street Fighter II med online play og genoptegning af hele spillet i 1080p. Dette arbejde kommer Udon Entertainment til at stå for. Spillet vil være at finde til efteråret.

Klassikeren Super Puzzle Fighter II er også på vej til Arcade i en ny revideret udgave. "Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix" vil det komme til at hedde og baggrunds grafikken vil blive optegnet til 1080p af Udon Entertainment. Spillet vil være at finde til efteråret.

Det tredje spil er "Rocketmen: Axis of Evil" som vil være en arcade shooter i stil med klassikeren Smash TV. Man kan spille op til 4 personers coop og spillet vil være at finde i løbet af efteråret.

Sidst men ikke mindst så har vi Talisman. Talisman er et fantasy baseret brætspil, som man så kan spille med op til 4 personer, on eller offline. Spillet vil være at finde i slutningen af året.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support