Call of Duty: Ghosts afsløret ved fejl

Skrevet af: Morten Skou - 25. april 2013 - kl. 09:00
Del denne artikel:
5 0

Det sker af og til, at en butik kommer til at offentliggøre visse oplysninger før de helt må. Sådan et scenarie har vi lige nu, læs mere her.

Tilbage til midten af marts, kunne vi fortælle om rygter der på daværende tidspunkt florerede på nettet, om at den næste titel i Call of Duty-serien, ville komme til at hedde Call of Duty: Ghosts - og ikke Modern Warfare 4, som de fleste nok ellers havde gættet på.

Nu er det den amerikanske butikskæde, Tesco, der har været lidt for hurtige til at publicere det kommende spil. Man kunne derfor, indtil fornyligt, se Call of Duty: Ghosts listet som et kommende spil til både Xbox 360 og PlayStation 3. På produktsiden, kunne man ligeledes se det kommende cover til spillet til begge konsoller. Dette går naturligvis ikke når sider som CharlieIntel.com falder over dem.

Call of Duty Ghosts boxart / cover for Xbox 360. Spillet bliver udgivet til november 2013

I dag har Kokatu ligeledes fundet frem til en side fra en kommende tilbudsavis fra butikken Target, der viser tilbud på Call of Duty: Ghosts - men mere vigtigt, så er udgivelsesdatoen her sat til den 5. november 2013.At spillet skulle udkomme den 5. november, kan dog ikke komme som den store overraskelse, da det passer med den udgivelsescyklus som Activision længe har kørt for deres Call of Duty-spil.

Mere interessant er det måske, at spillet endnu ikke er nævnt som en udgivelse til de kommende konsoller hos butikkerne, men det kan lige så godt være fordi butikkerne ikke har taget den nye Xbox og PlayStation 4 med i deres overvejelser endnu på grund af manglende annoncering af udgivelsesdatoer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support