Call Of Duty Elite BETA er nu igang

Skrevet af: Nicolai Hansen - 15. juli 2011 - kl. 15:44
Del denne artikel:
9 0

Activision har nu givet startskuddet for den offentlige beta test af deres online service Call Of Duty Elite ... Og det er ikke for sent at melde sig til.

Huskede du at melde dig som BETA tester af Call Of Duty Elite, da vi skrev om det for lidt over en måned siden? Hvis ja, så ligger der måske allerede en invitation i din indbakke, og hvis nej er der ingen grund til at gå i panik, for ikke alle har modtaget en invitation endnu, og Activision har stadig åben for tilmeldinger. Bemærk at en tilmelding ikke automatisk er ensbetydende med deltagelse.

The Call of Duty Elite beta is now live! Invites will start going out today and throughout the summer for registered participants. Now's your chance to try out Elite's features using Call of Duty: Black Ops as we tune and perfect in preparation for official launch this November alongside Modern Warfare 3. If you haven't yet registered for the beta, it's not too late to join. Follow the link for more info: www.callofduty.com

Til at begynde med er kun dele af Elite åben for test. Statistikker, bruger oprettede grupper og deling af videoer. Planen er at udvide muligheder i Elite samtidig med at flere og flere spillere lukkes ind i folden.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support