Call Of Duty Elite afsløret

Skrevet af: Nicolai Hansen - 31. maj 2011 - kl. 15:53
Del denne artikel:
18 0

Activision vil med Call Of Duty Elite tilbyde ekstra ydelser mod en månedlig betaling.

Rygterne omkring en månedlig betalingsservice til Call Of Duty serien svirrede allerede op til Black Ops udgivelsen sidste efterår, og nu ser det ud til at der var hold i dem.

Call Of Duty Elite kommer til efteråret, og vil fungere som en udvidelse til Call Of Duty serien, hvor spillere vil få adgang til ekstra indhold, der ikke bliver tilgængeligt hverken på disc eller i form af downloads. Ekstra indholdet vil blandt andet bestå af et Facebook lignende socialt netværk, mulighed for at lave grupper (klaner) og detaljerede statistikker over stort set alt i de Call Of Duty spil man har spillet. Det forlyder ikke hvad abonnenter ellers kan forvente at få ud af deres månedlige betaling til servicen.

Prisen er heller ikke fastsat, men rygter i spilpressen lyder på 8$ pr. måned, eller lige omkring 40 gode danske kroner. Det skal understreges, at det ikke er nødvendigt at betale til COD Elite for at kunne spille online, og netop derfor bliver det spændende at se, om Activision kan få spillere verden over til at lægge en lille del af månedslønnen oveni i prisen for selve spillet. Er dette mon vejen at gå, i disse tider hvor spiludgivere nærmest ligger i åben krig med brugtspilsforhandlere omkring implementering af koder for at kunne spille multiplayer?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support