By The Numbers

Skrevet af: Nicolai Hansen - 12. august 2013 - kl. 13:58
Del denne artikel:
7 0

Microsoft har lanceret By The Numbers, en hjemmeside med masser af tal og statistik over virksomhedens kunder, forbrug og ikke mindst konsoller.

Microsoft har lanceret en hjemmeside med diverse statistikker omkring organisationen, dens produkter og services, herunder naturligvis også Xbox 360 og Xbox Live.

Vidste du for eksempel, at der indtil videre er solgt 24 millioner Kinects, hvilket nok er en del af forklaringen på, at Microsoft satser endnu mere på den teknologi. Derudover kan man læse sig til, at Xbox 360 har tilbragt 30 måneder i træk, som den bedst sælgende konsol i USA, og ydermere at den har solgt 76 millioner eksemplarer (der står intet om dette også gælder RRoD konsoller, der er sendt ud som erstatning). Xbox Live har imponerende 48 millioner medlemmer fordelt på 41 lande, og i hele 2012 levere Xbox 18 milliarder timers underholdning.

I den lidt mere kuriøse afdeling kan man læse sig til, at Microsofts ansatte på årsbasis drikker over 9 millioner liter gratis sodavand og spiser mere end 500.000 stykker Pizza.

Besøg selv Microsoft by The Number via dette link.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support