Bungie forlader Microsoft - nu officielt

Skrevet af: Morten Skou - 5. oktober 2007 - kl. 17:51
Del denne artikel:
28 0

Rygterne var rigtige, Bungie vil udforske nye områder. Bungie Studios fritstillet fra deres nuværende kontrakt med Microsoft.

Rygterne var rigtige, Bungie vil udforske nye områder. Bungie Studios fritstillet fra deres nuværende kontrakt med Microsoft.

Microsoft og Bungie er blevet enige om en ny aftale, som fristiller Bungie Studios fra deres nuværende kontrakt. Bungie Studios som i de seneste år er blevet et synonym for Halo (og omvendt) vil dog stadig fortsætte deres projekter med Microsoft Game Studios, men vil fremover være et uafhængigt udviklerfirma.

"Vores samarbejde med Bungie har gjort 'Halo' til et vedvarende mainstream hit," udtaler Shane Kim, vicechef hos Microsoft Studios.
"Imens vi støtter Bungie's ønske om at vende tilbage til deres uafhængige rødder, vil vi fortsat investere i vores 'Halo' franchise med Bungie og andre partnere, så som Peter Jackson, der arbejder på en ny interaktiv serie baseret på 'Halo'-universet. Vi ser frem til mere succes med Bungie når vores længerevarende samarbejde fortsætter med at udvikle titler i 'Halo' universet og til helt nye titler udviklet af Bungie."

Den nye aftale tillader Bungie Studios at udgive deres kommende spil til de platforme man ønsker. Hos Bungie slår man dog fast, at de stadig vil være loyale overfor Microsoft:

"Vi vil fortsætte med at udvikle med vores primære fokus på Microsoft's platforme," konstatarer Harold Ryan, chef for Bungie Studios. "Vi sætter stor pris på vores esklusive og velstående forhold med vores udgiver, Microsoft Game Studios, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde igennem 'Halo'."


Nyheden er taget fra Console.dk, og skrevet af Bjørn Eriksen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support