Bungie: Destiny er færdigt

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 25. august 2014 - kl. 19:53
Del denne artikel:
1 0

Bungie har i dag meddelt, at udviklingen af Destiny er færdig og at skiverne er ved at blive produceret. Årets måske største spil er klar.

Efter mere end 3 års udvikling, er Destiny nu færdigt. Bungie har meddelt, at al udvikling er afsluttet og at spillet er sendt i trykken, så der vil være millioner af kopier af spillet ude i butikkerne, når det lanceres den 9. september.

Nok er udviklingen afsluttet, men nu går projektet ind i en ny fase, nemlig at drifte et så stort online spil, som vil byde på en række udfordringer, som kan være svære at forudse, før spilverdenen bliver fyldt med millioner af spillere.

Bungie meddelte også, at de nu er i fuld gang med fintune backenden, så den er klar til lanceringen, hvor millioner af spillere vil vælte ind på næsten samme tid. Der var over 4 millioner som deltog i betaen tidligere på sommeren og Destiny er et af de mest forudbestilte nye IP'er i historien, så der vil være run på Bungies systemer den 9. september.

Bungie skriver på deres blog:

This weekend, we’re going to start testing the launch version of Destiny. We know you’d love to help, but this golden moment is meant for us alone. Don’t be too jealous, because we’ll wipe our Guardians one more time before you get to meet them. Ogle our activity status all you like, but please understand that we’re preparing the launch pad for you in private.


Destiny udkommer til Xbox 360 og Xbox One - og er altså klar den 9. september.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.