Brink DLC detaljeret

Skrevet af: Nicolai Hansen - 31. maj 2011 - kl. 17:25
Del denne artikel:
7 0

Splash Damage har annonceret næsten alle detaljer omkring den kommende Brink spiludvidelse Agents Of Change.

Navnet og prisen på den kommende Brink udvidelse har været kendt i nogle dage nu. Agents Of Change bliver snart tilgængelig som download på Xbox Live Marketplace til den rørende billige pris af 0 Microsoft point. Ja, du læste rigtigt, den bliver helt gratis. Som dagens annoncering afslører, betyder det ikke at Splash Damage og Bethesda har sparet på indholdet, da der tilføjes nyt til stort set alle dele af spillet.

Der er en ny level begrænsning på 24 mod de hidtidige 20, og med til de nye levels hører naturligvis mere tøj. The Sad Punk beskrives som et såkaldt steam punk tema, og The Limey er inspireret af den klassiske europæiske politiuniform (hvordan sådan så end ser ud).

Udover nyt tøj kommer udvidelsen også med nye evner og udstyr. Operatives får en UAV, der både kan markere fjender automatisk og detoneres for at skade fjender i nærheden. Både Soldier og Engineer klasserne får lov at lege med ild, den førstnævnte med en napalm granat og den sidste med en pyro mine. Begge dækker et område med ild, når de detoneres. Medics får mulighed for at yde endnu mere livgivende støtte til holdet med deres nye Field Regen Unit, der automatisk regenererer medspilleres helbred. Til sidst får alle klasser mulighed for at bruge en Tactical Scanner, der afslører hvilke evner (buffs) modstandere har fået forøget.

Nye våben er der ingen af, men en bajonet er der blevet plads til. Den vil med fordel kunne bruges i nærkamp, med mindre modstanderen har et af de nye skjold, som kan bruges til at søge dækning bagved i en tilspidset situation.

Vi har gemt det bedste til sidst; 2 nye baner. Founders’ Tower som er placeret i og på selve Arkens kendetegn, det store spir. Spillere med parkour evnerne i orden kan godt begynde at glæde sig. Labs er de oprindelige forsknings- og udviklingslaboratorier som er placeret allernederst i Arken.

Nu mangler vi bare at få at vide hvornår udvidelsen udgives, og hvilke achievements den kommer med.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support