Borderlands: The Handsome Collection kommer til marts

Skrevet af: Christian Mortensen - 20. januar 2015 - kl. 18:15
Del denne artikel:
3 7

2K Games og udvikleren Gearbox Software har netop annonceret, at de to spil, Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel nu er på vej til den nye generation af konsollerne i en samlet udgivelse.

Den kommende udgivelse indeholder de to spil, Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel, som tidligere kun har været udgivet på den tidligere generation af konsoller, så der er altså en hel del indhold i denne pakke. Hvis det ikke var nok, så får du også lige alt ekstraindholdet som er udgivet til de to spil inden den 24. marts.

Begge spil vil ifølge udgiveren 2K Games, være optimeret til Xbox One og PlayStation 4, og det vil endda være muligt at fortsætte hvor man slap på de tidligere konsoller, ved at importere sit savegame - det er dog kun muligt indenfor samme konsoltype, så hvis du har spillet Borderlands 2 på Xbox 360, så kan du altså få det hele med over på Xbox One.

Der vil også være en række andre forbedringer, blandt andet er spillene grafisk optimeret, og så bliver det muligt at spille splitscreen med op til 4 spillere på samme skærm.

I samme håndvending, har 2K Games også annonceret Borderlands: The Handsome Collection Claptrap-in-a-Box Edition, som udover spillet også inkluderer en fjernstyret model af Claptrap. Modellen kan styres via en app på din smartphone og balancerer i øvrigt på et enkelt hjul ligesom i spillet. Der laves kun 5000 eksemplarer af denne udgave, som vil koste 399 dollars - hvilket selvfølgelig betyder at prisen er en tand højere her i Danmark.

Her på Xboxlife, fik Borderlands 2 en rigtig flot modtagelse og ligeledes flot karakter. Borderlands: The Pre-sequel havnede lidt længere nede af skalaen.

Borderlands: The Handsome Collection udkommer til Xbox One og PlayStation 4 den 27. marts i år.
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Fakta
Borderlands - The Handsome Collection til Xbox One

Borderlands - The Handsome Collection

PlatformXbox One
Udgiver2K Games
Følg dette spil
Køb spillet - og støt Xboxlife
Følg Xboxlife her
Xbox Support