Borderlands 2 i problemer

Skrevet af: Esge Winkel Lorenzen - 30. oktober 2012 - kl. 08:21
Del denne artikel:
7 0

Det har været store problemer på Pandora i en uges tid, en fejl i Borderlands 2 gør at man kan risikere at miste sine gemte spil hvis man spiller med tilfældige personer online.

Med gemte spil menes der altså, at det er ens karakterer som bliver saboteret. I fredags meddelte Gearbox at der vil blive sendt en opdatering ud til spillet hurtigst muligt, som kunne rette problemet. I mellemtiden skulle man kun spille med venner, og aldrig i et åbent online spil og man skal altid vælge ”Save and quit” hver gang man forlader et spil.

Hvis man dør og pludselig finder sig selv i hovedmenuen skal man vælge ”Continue” med det samme for at komme ind på ens karakter igen, der sandsynligvis er i fare for at blive slettet.

Nu er Gearbox igen på banen, dog ikke med løsningen men en forklaring. Nogle spillere har fundet en fejl i spillet, der kan låse Hardcore mode op, en valgmulighed for sværhedsgrad, som endnu ikke er færdig, og derfor ikke tilgængelig. Spilleren som udfører dette hack mister ikke noget, men dem som er inde i samme spil som hackeren, kan risikere at få slettet deres karakter hvis de dør.

Du kan følge med på Gearbox forum her , og har du været ramt af dette og har en mistanke kan Gearbox mailes på spotted@gearboxsoftware.com.

Gearbox arbejder på højtryk for at komme fejlen til livs.

Det er kun på Xbox Live det er galt, PC og PS3 udgaverne lider ikke af dette problem.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.