Blur får Twitter support

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. september 2009 - kl. 09:28
Del denne artikel:
16 0

I Blur, det kommende racerspil fra Bizarre Creations, vil det være muligt at lægge beskeder ud på Twitter, direkte fra spillet

I Blur, det kommende racerspil fra Bizarre Creations, vil det være muligt at lægge beskeder ud på Twitter, direkte fra spillet.

Blur kommer fra engelske Bizarre Creations, som nok er bedst kendt for Project Gotham Racing spillene. Det er tidligere blevet kendt, at Bizarre Creations er blevet inspireret af hvordan bl.a. Twitter og YouTube fungerer - f.eks. vil man modtage beskeder fra ens modstandere før løbene, meget lig den måde det foregår på Twitter - og spillet vil indholde noget kaldet InnerTube, en slags YouTube inde i spillet.

Det er nu også annonceret, at den virkelige verdens sociale netværk, vil være at finde i spillet - Blur får nemlig Twitter integration. Det betyder, at man kan sende beskeder direkte fra spillet og ud i virkelighedens Twitter, hvor du kan skrive op til 140 tegn til resten af verden og fortælle, hvor genial du er i Blur.

Bizarre Creations har ikke givet flere informationer omkring hvordan Twitter integrationen vil virke; kan man f.eks. også modtage svar på ens Twitter indlæg i spillet og vil man være i stand til at svare på dem også? Disse ting, må vi vente med at få svar på, indtil Blur udkommer til november.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support