Bethesda løfter sløret for DLC-planerne i Fallout 4

Skrevet af: Morten Jansen - 16. februar 2016 - kl. 20:07
Del denne artikel:
3 1

Bethesda har annonceret tre stk. DLC til Fallout 4. Samtidig hæves prisen for spillets sæsonpas og du skal være hurtig, hvis du vil handle til den gamle pris.

Bethesda har i dag annonceret den første bølge af ekstra-indhold til Fallout 4 og skal vi tro på udviklerstudiet, er dette kun begyndelsen. I alt er der annonceret tre omgange med ekstra-indhold, fordelt over de næste tre måneder. I forbindelse med annonceringen har Bethesda delt følgende detaljer:

Automatron – Marts 2016
Som navnet antyder, handler denne pakke om en robothær, som er sluppet løs af den mystiske Mechanist. Det er så meningen, at du skal jagte robotterne og af de afrevne robotlemmer, kan du bygge din helt egen robot. Herunder vil det være muligt, at vælge mellem hundredvis af mods, rustninger, våben, farver og sågar stemmen på din nye hjemmebyggede følgesvend.
Pris: Omkring 65 kr.

Wasteland Workshop – April 2016
Med denne pakke, kan du designe bure, som du kan indfange levende væsner med – alt fra Raiders til Deathclaws. De indfange væsner vil dernæst kunne tæmmes og bruges i kamp. Pakken indeholder i øvrigt også en masse nye designmuligheder for dine settlements.
Pris: Omkring 35 kr.

Far Harbor – Maj 2016
Far Harbor er en sag for detektiv Valentine og får dig på sporet af en ung kvinde og en hemmelig koloni af synths. Far Harbor er, ifølge Bethesda, det ubestridt største areal de nogensinde har lavet i en udvidelsespakke. Der lurer en konflikt mellem synths, Children of Atom og de lokale indbyggere. Det er din opgave at få sluttet fred mellem fraktionerne og det lyder til, at du bringes i et moralsk dilemma – for freden kommer ikke uden omkostninger.
Pris: Omkring 165 kr.

Planerne for dette ekstra indhold gør, at Bethesda hæver prisen på spillets sæson pas fra $29,99 til $49,95. Altså en prisstigning på 66%. Sæson passets nuværende danske pris står til 230 kr., og skal udviklingen fra amerikanske dollars følges, så ender sæson passet i ikke mindre end 383 kroner. Folk der allerede har købt sæson passet, får naturligvis samtlige indholdspakker til den gamle pris. Bethesda hæver prisen på sæson passet den 1. marts 2016, så der er fortsat lidt tid at løbe på, hvis man ønsker at spare lidt penge.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support