Battlefield Hardline lækket fra EA

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. maj 2014 - kl. 21:59
Del denne artikel:
9 0

Det næste Battlefield kan blive et politi og røver baseret actionspil, hvis man skal tro dagens store lækage fra EA’s Battlelog – og det er ikke udviklet af DICE.

Efter en større Battlelog opdatering, har en bruger fået adgang til noget kode og en række filer på EA’s server og her var der spændende ting at finde. Hvis man skal tro på disse ting, vil det næste Battlefield spil komme til at hedde Battlefield Hardline og det tyder på, at det er et politi og røver baseret actionspil.

Battlefield Hardline skulle angiveligt indeholde fire klasser; Enforcer, Mechanic, Operator og Professional og flere gamemodes blev også nævnt, som Carrier Assault, Bomb Squad og Blood Money.

Battlefield Hardline er det første spil i serien, som ikke bliver udviklet af svenske DICE. Det er nemlig Visceral Games, bedst kendt for Dead Space serien, som står bag og de skulle angiveligt får hjælp af Ghost Games, der holder en pause fra Need for Speed serien. Spillet skulle dog stadig være baseret på DICE’s imponerende Frostbite spilmotor.

Spillet ser ud til at være planlagt til udgivelse på både Xbox One og Xbox 360.

Vi skal understrege, at alle disse informationer udelukkende er rygter og vi forventer at høre mere til Battlefield Hardline på E3 messen senere på måneden.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.