Assassin's Creed: Unity Xbox One bundles annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 15. oktober 2014 - kl. 19:17
Del denne artikel:
0 0

Microsoft har i dag annonceret to Assassin's Creed: Unity og Xbox One bundles, hvor du også får Assassin's Creed: Black Flag med i pakken.

Microsoft og Ubisoft har i dag annonceret to eksklusive Assassin's Creed: Unity bundles.

Den første pakke vil indeholde en Xbox One konsol, joypad, headset og et 1 mdr. Xbox Live abonnement. Oven i dette, vil den indeholde en digital kopi af Assassin's Creed: Unity og en digital kopi af Assassin's Creed: Black Flag, samt en special edition Unity æske, som man kan have stående. Denne pakke vil koste 3.299 kr.

Den anden pakke, som i England vil koste hvad der svarer til 3.742 kr. (i skrivende stund, har vi ikke modtaget de danske priser på denne pakke), indeholder en Xbox One konsol med Kinect sensoren, joypad, headset og et 1 mdr. Xbox Live abonnement. Oven i dette, vil den indeholde en digital kopi af Assassin's Creed: Unity, en digital kopi af Assassin's Creed: Black Flag, samt en digital kopi af Dance Central Spotlight.

Begge pakker vil kunne fås fra den 4. november, som er lidt mere end en uges tid før udgivelsen af Assassin's Creed: Unity og hvis man køber en af disse to bundles, vil man kunne installere spillet på ens ny Xbox One, så man er klar til at spille det, når spillet udkommer den 13. november.

Se Assassin's Creed: Unity bundle annoncerings traileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.