Assassin’s Creed: Unity annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 21. marts 2014 - kl. 18:33
Del denne artikel:
10 0

Ubisoft har i dag annonceret Assassin’s Creed: Unity til Xbox One, som udkommer til jul i år. Se den første teaser trailer her.

Der er endnu ikke megen information om Assassin’s Creed: Unity, men ud fra denne lille teaser trailer, der det ud til at det udspiller sig i Paris under den franske revolution. Bestemt en spændende tidsalder.

I forbindelse med annonceringen meddeler Ubisoft:

We have been working on the new Assassin's Creed for more than three years, and although we weren't quite ready to show you our full vision for a next-gen only AC, it seems Abstergo are trying to force our hand! So here's a true first look at in-game footage from Assassin's Creed Unity.


Det Ubisoft hentyder til er, at der den anden dag slap et par screenshots ud fra spillet, som vist ikke var helt planlagt, så de har nu valgt at løfte sløret for spillet. Der kommer flere håndfaste informationer om spillet i de kommende måneder og mon ikke Ubisoft vil bruge en god del af deres E3-pressekonference til sommer, til at snakke om Assassin’s Creed: Unity?

Med den fremragende Assassin’s Creed IV: Black Flag stadig i fingrene, kan vi kun se frem til det første ægte next-gen Assassin’s Creed.

Se Assassin’s Creed: Unity teaser traileren her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.