APRILSNAR!

Skrevet af: Morten Skou - 1. april 2005 - kl. 22:20
Del denne artikel:
15 0

Som nogle af jer havde regnet ud, så var der naturligvis blot tale om en aprilsnar.. læs mere indenfor.

Den er god nok, Xboxlife.dk vil også i fremtiden forblive Danmarks største Xbox community. Alle os på redaktionen elsker jo Xboxen lige så meget som vores brugere, og det er der jo ingen grund til at ændre på!

Vi blev enige om her på redaktionen, at det ville være for kedeligt bare at lave en nyhed som ville gå i glemmebogen, og derfor besluttede vi os for at lave dette lille trick.

Jeg kan da også røbe at der var en del af vores brugere der røg i, Goose Fraba har eksempelvis fået mindst 2 ansøgninger til at blive PC skribent. Og jeg har da også set i vores forum at der er en del folk der er kede af det fordi vi skulle være en PC side.

Tilgengæld ærgrer det os lidt at der er nogen der følte at det var nødvendigt at skrive "APRILSNAR" over alt på siden - og dermed udelukke at andre folk kunne få en overraskelse og eventuelt falde i vores lille spøg.

Som en plaster på såret, så kan jeg røbe at vi i løbet af i morgen vil smide en konkurrence op hvor du kan vinde ikke mindre end Brothers in Arms til PC (erhm. til Xbox).

Til sidst vil jeg da lige fremhæve et par af kommentarerne som vi har set i løbet af dagene - du kan selv se resten hvis du læser den orginale nyhed (vi har låst op så man kan læse kommentarerne igen).

"Jeg synes det er rigtig dårligt at i bare går hen og laver xboxlife om til pclife fordi det er den bedste xbox side der findes her i Danmark"

Svar: Tak! Netop det er grunden til at vi elsker vores arbejde her på siden!

"Hmm, enten så er det her super aprilsnar, eller også er det bare nogle kæmpe fjolser der arbejder på XboxLife/PCLife!"
Svar: Jamen det var jo så en super aprilsnar. Fjolserne er ansat på andre spilsider ;-)

"Det er godt nok skuffende må jeg sige. Det her er det eneste brugbare sted på nettet til at snakke om Xbox og hvad hører til det. Oveníkøbet er der også et forum med mange brugere og der er en god stemning. Hvorfor så smide det hele i vandet?"
Svar: Mange mange tak :-) Smid gerne mere i vores ROS-forum.

Men uden tvivl så gør Første præmien for den person der har udvist STØRST bekymring for Xboxlife.dk til : StoffeR69.
StoffeR har hermed fået den store ære af at få en speciel rang på forummet som i jo kan checke ud i hans profil :)

Til sidst skal vi lige for god ordens skyld sige mange tak til Henrik Schou fra Gamesector.dk for at lade os låne en af deres anmeldelser.

God weekend alle sammen, og vi ses i morgen til konkurrencen.!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support