Anmeldelse: LEGO The Hobbit

Skrevet af: Kristian Mikkelsen - 20. april 2014 - kl. 23:26
Del denne artikel:
0 0

Så er det blevet tid til endnu et LEGO spil fra TT Games, men kan spillene stadig formå at bringe noget nyt, eller er luften efterhånden ved at gå af ballonen?

Hobbitten handler om en uventet rejse, men uventet kan man efterhånden ikke kalde LEGO spillene, der i øjeblikket vælter ud på markedet. Ligesom de forrige LEGO spil, er det TT Games, der har stået for udviklingen, der denne gang tager udgangspunkt i historien fra de to første Hobbitten film. Dette gøres som sædvanligt med en stor portion humor og en LEGO-verden fyldt med klodser.

I spillet følger vi hovedpersonen Bilbo Baggins, en hobbit, der lever for sig selv i et fredsfyldt område i Midgård. Freden hører dog hurtigt op, da troldmanden Gandalf og 13 dværge banker på hans dør og inviterer Bilbo ud på en farefuld rejse, der har til formål at redde det tabte dværgrige Erebor tilbage fra den dødsensfarlige drage Smaug. Den uventede rejse, med Gandalf og dværgene, fører Bilbo gennem vildnisset af Midgård, hvor han møder alverdens farlige skabninger, der vil gøre alt for at forhindre, at rejsen går som planlagt.

Læs anmeldelsen af LEGO The Hobbit her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.