Analytiker: Advanced Warfare forudbestillinger halter

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. oktober 2014 - kl. 21:32
Del denne artikel:
18 0

Forudbestillingerne af Call of Duty: Advanced Warfare ligger et godt stykke fra de forrige spil i serien, siger analytikere.

Call of Duty: Advanced Warfare udkommer om en måned, men hvis man skal tro analytikerne, får det en svær start. I forhold til Call of Duty: Ghosts ligger forudbestillingerne 50% lavere og ikke mindre end 80% lavere end Call of Duty: Black Ops 2.

Det kan lyde lidt underligt, da spillet er blevet vel modtaget de fleste steder hvor det har været vist frem og det samme er det faktum, at Activision har givet spillet en udviklingstid på tre år i modsætning til de sædvanlige to år for spil i serien.

I følge analytikere kan forklaringen være, at Activisions eget Destiny holder gamerne beskæftiget og at der kommer en række store spil kort efter lanceringen af Advanced Warfare. Der er nemlig stiv konkurrence fra store spil som Assassin's Creed Unity, Far Cry 4, Halo: The Master Chief Collection og ikke mindst genudgivelsen af Grand Theft Auto 5.

Hvad der kan være værre er, at det halv-sløje Ghosts har skadet seriens allerede lidt slidte omdømme mere end godt er, men som analytikerne påpeger, så er forudbestillingerne nok temmeligt lave i forhold til de forrige spil, men så vil det nye Advanced Warfare formentlig stadig blive et af årets absolut bedste spil.

Læs vores interview med Sledgehammer Games om Call of Duty: Advanced Warfare her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.