Aliens indtager next-gen

Skrevet af: Jesper Thuesen - 14. februar 2008 - kl. 10:42
Del denne artikel:
15 0

De frygtede Xenomorfs har i flere omgange skræmt livet af sagesløse biografgængere og nu er det next-gen konsolspillernes tur.

De frygtede Xenomorfs har i flere omgange skræmt livet af sagesløse biografgængere og nu er det next-gen konsolspillernes tur.

I marts udgaven af spilmagasinet Game Informer løftede EA sløret for et par interessante nyheder. Bl.a. fik det tidligere annoncerede Red Faction 3 sit endelige navn, som bliver Red Faction: Guerrilla, hvilket kunne tyde på, at denne 3. udgave af spillet kommer til at foregå i en underground rebelgruppe.

Men øjnene er dog i højere grad rettet mod en anden annoncering, nemlig at EA også gav navn til den længe ventede aliens debut på next-gen. Spillet, som udvikles sammen med Gearbox Software og SEGA har fået navnet ”Aliens: Colonial Marines. Hvis du synes navnet lyder bekendt, så er det fordi, at det stammer fra en førhen planlagt titel til Playstation 2, som dog blev droppet af udviklerne, som dengang var EA og Fox Interactive.

Hvornår man får mulighed for at jagte de syredryppende bæster er dog endnu ikke afsløret, men EA afslørede dog, at spillet udkommer på hhv. PC, Xbox 360 og Playstation 3.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support