Aliens: Colonial Marines udgivelsesdato annonceret

Skrevet af: Esge Winkel Lorenzen - 21. maj 2012 - kl. 21:44
Del denne artikel:
3 0

Det var planen det skulle være i år, men det ender med at blive den 12. februar 2013 vi får lov at prøve kræfter med det næste kapitel i Aliens historien.

Aliens: Colonial Marines var oprindelig sat til udgivelse dette efterår, udvikleren Gearbox har dog tidligere udtalt at de hellere vil udskyde spillet, frem for at sende noget halvfærdigt på gaden. Og det er højst sandsynligt hvad der netop er sket.

"Vores vision har været at skabe et spil som efterfølger til den oprindelige Alien trilogi" siger Gearbox CEO Randy Pitchford på udviklerens hjemmeside.

"Vores vision er, at spillet være udstyret med en spændings- og actionfyldt historiebaseret kampagne, der kan spilles alene eller sammen med venner og med en solid konkurrencemæssig del, hvor spillerne kan påtage sig de roller som Marines eller Xenomorphs og kæmpe online. Spillet skal være autentisk.

"Det skal supplere, men ikke gen-fortælle begivenhederne i filmene. Det skal levere en original historie og frisk oplevelse, der, for dem af os, der voksede op med Aliensfilmene, bygger på og udvider disse begivenheder, men som også kan stå for sig selv, for dem af os, der måske aldrig har set filmene"

Aliens er som sagt rykket til den 12. februar 2013
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support