Agents of Mayhem annonceret til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. juni 2016 - kl. 18:17
Del denne artikel:
0 0

Volition, skaberne af Saints Row, har i dag annonceret deres nyeste spil, Agents of Mayhem. Spillet er sat til udgivelse i løbet af 2017 – mere info her.

Der er ikke mere Saints Row fra Volition lige nu, da de i dag har annonceret Agents of Mayhem, et nyt futuristisk open-world actionspil i typisk over-the-top Volition stil.

Man spiller som en af tre agenter, som ikke er de traditionelle helte som vi kender dem. Det er den hurtige og adrætte pige Fortune, som er bevæbnet med to laserpistoler og den enorme badass Hardtack, der nakker fjenderne med hans kæmpe harpun. Den sidste agent er prettyboy, dusørjæger og reality tv-stjerne Hollywood, der bruger det meste af hans tid i telefonen med hans karriereagenter. Flere helte vil blive annonceret i de kommende måneder.

Man tager kampen op med den onde Doctor Babylon, leder af L.E.G.I.O.N. og hans hær af robotter, droner og soldater, når han forsøger at overtage verden. Agents of Mayhem er bestemt ikke et spil, som tager sig selv alt for seriøst og det lader til, at have den typiske Volition stil med over-the-top action.

Vi vender tilbage når vi ved mere om Agents of Mayhem, som udgives i løbet af 2017 af Deep Silver.

Xboxlife Share!

Xboxlife Share!

Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.