Afslører Microsoft Xbox 720 i denne uge?

Skrevet af: Morten Skou - 4. marts 2013 - kl. 19:54
Del denne artikel:
42 0

Der florerer et nyt rygte om at Microsoft muligvis afslører deres kommende konsol allerede på onsdag i forbindelse med et i forvejen planlagt event.

Eventet der snakkes om, hedder Microsoft FY2014, og er normalt et event de afholder for deres investorer og partnere. Det særlige denne gang skulle dog være, at udvalgte medlemmer af pressen også er inviteret til.

Derudover skulle der være en række møder / sessioner, som kun er for inviterede og som handler om Xbox. Disse Xbox sessionar har navne som "IEB Xbox Platform Overview", "Xbox Platform Deep Dive" og "Xbox Games" - kun en enkelt session nævner Xbox 360 ved navn.

Hjemmesiden MCV mener, at det ikke er usandsynligt at Microsoft har valgt at benytte dette event, som var planlagt i forvejen, til også at løfte sløret for den kommende Xbox 720 for ikke at give Sony et alt for langt forspring PR mæssigt.

Selv om der muligvis blot er tale om endnu et rygte fra "Xbox 720 rygteposen", så følger vi naturligvis udviklingen og holder dig opdateret hvis der rent faktisk skulle ske noget.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support