Adventskalender - Fjerde søndag i advent

Skrevet af: Morten Skou - 23. december 2012 - kl. 16:27
Del denne artikel:
69 0

I dag er det den 23. december og også den fjerde søndag i advent. Dermed er det tid til vores sidste og største adventskalenderkonkurrence.

Så blev det fjerde søndag i advent, og der er kun en enkelt dag til juleaften, men inden at det for alvor bliver tid til julemad og julegaver, så skal vi selvfølgelig lige have gang i vores sidste konkurrence, hvor præmien er et super lækkert Turtle Beach X42 headset.

Konkurrencen
I denne søndags konkurrence, kan den heldige vinder få et eksemplar af det populære og super lækre Xbox 360 headset fra Turtle Beach, nemlig Turtle Beach X42.

For at deltage i konkurrencen, skal du svare på følgende spørgsmål:

1) Hvilken dato blev Turtle Beach X42 anmeldt her på Xboxlife.dk?
2) Er der mulighed for surroundsound i X42?
3) Hvilken type batterier bruger Turtle Beach X42 headsettet?

4) Derudover skal du skrive en kommentar til denne nyhed - det kunne eksempelvis være hvad du har ønsket dig i julegave. (Du skal selvfølgelig IKKE skrive svarene som kommentar til denne nyhed - gør du det bliver du diskvalificeret fra konkurrencen).

Få hjælp til svarene her i vores Turtle Beach X42 anmeldelse

Dine svar skal sendes til jul@xboxlife.dk, du skal skrive Turtle Beach X42 i emnefeltet og ligeledes huske at inkludere dit Xboxlife-brugernavn samt dit fulde navn og adresse så vi kan sende præmien til dig hvis du skulle være så heldig at vinde.

Hvis du skal være med i lodtrækningen, skal vi have dine svar senest søndag den 6. januar klokken 20.00.

Det vil i løbet af de næste par uger, være muligt at få flere lodder i konkurrencen om at vinde dette Turtle Beach X42 headset, så hold godt øje med Xboxlife.dk hvis du gerne vil have fingrene i det.Held og lykke og god fjerde søndag i advent.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support