Activision og Electronic Arts indgår aftale

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 1. april 2012 - kl. 13:50
Del denne artikel:
16 0

I en fælles pressemeddelelse, har Activision og Electronic Arts annonceret et noget utraditionelt samarbejde – læs mere her.

Da de to giganter, Call of Duty: Modern Warfare 3 og Battlefield 3 stødte sammen i efteråret sidste år, var der ikke mange der troede på at Battlefield 3 kunne tage markedsandele fra Call of Duty. Det viste sig dog, at Battlefield 3 klarede sig rigtigt fint, på trods af at Call of Duty: Modern Warfare 3 endnu engang slog alle salgsrekorder.

Men noget tyder på, at Battlefield 3 ikke har klaret sig helt så godt, som EA kunne ønske sig, for de har nu indgået en usædvanlig aftale med Activision. Det viser sig nemlig, at Activision har været interesseret i at bruge Frostbite 2 motoren til deres kommende Call of Duty spil, men EA har ikke været interesseret i at sælge den til Activision.

De har nu indgået den aftale, at Activision de næste 4 år kan bruge Frostbite 2 motoren, mod at kun udgive et Call of Duty spil hvert andet år. Electronic Arts og DICE vil så udgive deres Battlefield spil i det år, hvor der ikke udkommer et Call of Duty og på den måde at booste salget af Battlefield betydeligt.

Det første spil der udkommer som følge af aftalen skulle være Call of Duty: Black Ops 2 og i 2013 udkommer så et nyt Battlefield. Hvornår Activision vil begynde at bruge Frostbite 2 motoren vides endnu ikke, men vi skal nok ikke forvente at se den i brug i Black Ops 2.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support