Activision køber Candy Crush skabere for over 40 milliarder kroner

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 3. november 2015 - kl. 16:44
Del denne artikel:
12 2

Activision har i dag været ude med den helt store pengepung og har købt Candy Crush skaberne fra King Digital Entertainment, for ikke mindre end 40 milliarder gode danske kroner.

Ja ja, jeg ved det godt; denne nyhed har ikke direkte noget med Xbox at gøre, men det er alligevel en interessant spilrelateret nyhed. Activision har i dag købt King Digital Entertainment, skaberne af Bubble Witch Saga, Candy Crush og mange andre spil, for 5,9 milliarder dollars, svarende til lidt over 40 milliarder danske kroner.

Activision, som allerede ejer store pengemaskiner som World of Warcraft, Destiny og Skylanders, kommer med opkøbet af King nu ind på det lukrative marked for casual mobilspil. Ifølge Activision er King en af verdens største underholdningsnetværk, med over 500.000.000 aktive månedlige brugere i 196 lande. I øjeblikket står King bag to af de fem bedst sælgende mobilspil i USA, nemlig Candy Crush Saga og Candy Crush Saga Soda.

Til sammenligning købte Electronic Arts tilbage i 2011 Popcap Games for 750 millioner dollars og man kan måske stille spørgsmålstegn ved, hvad de har fået ud af det opkøb siden da – bortset fra Plants vs. Zombies: Garden Warfare.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.