Activision bekræfter: nyt Call of Duty i år

Skrevet af: Morten Skou - 9. februar 2013 - kl. 00:16
Del denne artikel:
23 0

At Activision arbejder på et nyt Call of Duty-spil, kommer næppe som den helt store overraskelse for særlig mange: der er et nyt Call of Duty spil på vej i 2013.

Mange firmaer er i øjeblikket ved at fortælle deres aktionærer omkring forventningerne til det kommende år, herunder også Activision som i deres fremlæggelse samtidig fik afsløret at de arbejder på mindst en Call of Duty-titel.

Citatet vedrørende det kommende spil fra Activision lød således:
The Call of Duty franchise continues to set the bar for innovation and we expect the new Call of Duty game in development for 2013 to raise that bar even higher.

There is increased volatility this year due to the ongoing console transition, which makes predicting the future more challenging than during normal uses in the cycle. For Call of Duty, consistent with our past practices, we are planning for the mainline release in Q4 to be down versus 2012.


Som det fremgår, så nævner Activision også at der er en "ongoing console transition" - altså en overgang til en ny konsol, hvilket endnu en gang er med til at bekræfte at vi nok får både Xbox 720 og PlayStation 4 at se inden længe.På billedet herover fremgår Activisions planer for det kommende år. Ud over hvad de kalder Call of Duty 2013, så nævner de også Call of Duty Online, det kommende Skylanders og ikke mindst et nyt univers fra spiludvikleren Bungie, der som bekendt tidligere har stået bag Halo-titlerne.

Tak til ilhan50 for at gøre os opmærksomme på nyheden!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.