75% af amerikanerne mener, at voldelige spil avler vold

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 11. januar 2013 - kl. 17:55
Del denne artikel:
26 0

En ny undersøgelse fra Common Sense Media viser, at 75% af amerikanske forældre mener, at voldelige spil bidrager til voldelig opførsel. Mere her.

Der er stor fokus på volden i USA, efter de seneste års skole skyderier og senest den forfærdelige massakre på 6-7 årige børn i byen Newtown i USA. Nu har en ny undersøgelse afsløret, at 75% af amerikanske forældre mener, at voldelige spil bidrager til volden i USA.

Undersøgelsen blev foretaget 4.-5. januar i år blandt 1050 forældre i 50 stater med hjemmeboende børn under 18 år. Forældrene blev vist en tv-reklame for Hitman: Absolution og 84% mente, at den var upassende at vise i tv, i perioder hvor børn så fjernsyn.

Af alle adspurgte, mente 89% at volden i spil var et problem og 75% mente at det var vanskeligt at beskytte børn mod volden i spil og på tv. Forældre blev også spurgt, om de følte at mærkningen af spil gjorde dem i stand til at vurdere om spillene var voldelige og her sagde 68% ja, 23 sagde nej og 9% var i tvivl.

77% af undersøgelsens deltagere mente, at vold i tv og i film bidrager til vold, men 64% mente at også voldeligt legetøj var et problem.

Har du børn? Får dine børn lov til at spille det de vil, eller er der spil som er forbudt for børn hjemme hos dig? Kan vold i spil være et problem eller kan børn godt skelne mellem at skyde nogle soldater i et spil og vold i den virkelige verden?

Kom med dine kommentarer nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.