4 nye ID@Xbox-spil denne uge

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 25. juni 2014 - kl. 23:56
Del denne artikel:
7 0

Se hvilke nye indie-spil du kan købe på din Xbox One i denne uge!

Nu er der for alvor begyndt at komme gang i ID@Xbox, Microsofts program for uafhængige udviklere, som gerne vil udvikle og udgive spil til Xbox One - og i denne uge ser vi 4 nye titler, hvor 3 er gamle gensyn, mens 1 er en genoplivelse af en gammel serie.

Zombie Driver Ultimate Edition
Det første spil er netop et gensyn med Zombie Driver HD, som blev udgivet i efteråret 2012 på Xbox 360, og som fik en score på 8.0 i vores anmeldelse.
Spillet er ude nu til en pris på cirka 82kr ($15).

R.B.I. Baseball 14
R.B.I. Baseball 14 er et gensyn med R.B.I. Baseball-serien, som der ikke er blevet udgivet nogle spil i i hele 19 år - sidst set helt tilbage i 1995!
Der er sket en del ting siden da, men R.B.I. Baseball er stadigvæk et simpelt spil i samme stil, men med ny grafik. Et letfordøjeligt alternativ til nutidens mere avancerede baseball-simulatorer.
Spillet er ude nu til en pris på cirka 110kr ($20).

Another World - 20th Anniversary Edition
Another World er en genskabelse af en gammel klassiker, hvor man følger en ung forsker, som ender i en anden verden, da et eksperiment går galt. Originalt var spillet anerkendt for brug af cutscenes, god grafik, lyd og gameplay, men det mødte en del kritik for hvor kort det var. Nu er det tilbage med ny grafik, og så er det bare at se, om en gammel klassiker stadigvæk holder med dagens standarder.
Spillet er ude nu til en pris på cirka 44kr ($8).

Contrast
Contrast handler om pigen Didi, som har en fantasi-ven, der kan hoppe mellem vores og skyggernes verden - og så er det ellers fuld fart på med noir-atmosfære, gåder og innovativt gameplay. Spillet blev udgivet sent sidste år på blandt andet Xbox 360, og i den sammenhæng fik det en karakter på 7.5 i vores anmeldelse.
Spillet udkommer torsdag d. 26. juni. Prisen er endnu ikke annonceret.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.