2. løb i Project Cars Xboxlife GT3-serien overstået

Skrevet af: Jakob Tofte - 30. oktober 2015 - kl. 14:08
Del denne artikel:
4 3

I onsdags blev nr. 2 løb af i alt otte kørt på Spa Francorchamps i Belgien. Og det var mindst ligeså hektisk som man kunne forvente.

Top-3 blev en gentagelse af den, der var i uge 1, og således tegner der sig allerede et mønster. Benja190782 viste igen sublim køreteknik og køligt overblik, da sejren kom i hus. Denne gang endda som opfølgning på en sikring af pole position, og derved maksimalt pointudbytte. Dalingo startede sit løb med et grimt uheld, der sendte ham langt ned i rækkerne efter en hektisk start på løbet for de fleste. Han kæmpede sig dog flot op på podiet.

En af favoritterne, BoblereN, som i første runde mistede forbindelsen og derved lagde unødigt pres på sig selv, skulle ud og bevise noget i Belgien, og han kom da også væsentligt bedre fra start. Dette ændrede sig dog brat efter fem omgange, da han igen mistede forbindelsen. Denne gang skyldtes den triste skæbne en god, gammeldags fejl-40, også kendt under navnet "hans-bedre-halvdel-kom-til-at-slukke-for-den-forkerte-stikkontakt-syndromet". Presset til uge 3 og Imola er nu ved at være ubærligt højt. Mon ikke tredje gang bliver lykkens gang for den talentfulde kører fra Silkeborg.

På de nærmeste forfølgerpladser endte Racing Bull DK og TigerJax007 med at bytte plads fra løb nr. 1, og således deler de nu den samlede fjerdeplads. Med i løbet om fjerdepladsen var længe også mrnybroe og Chokofanten, som dog begge var udsat for uheld, der i sidste ende fjernede dem fra striden.

På den efterfølgende plads kom grabovac ind til fuld pointhøst denne uge, efter sidste uge at være blevet offer for tab af forbindelsen. mortnDK, BulletEyeDK og he1nz kom ind på de sidste pladser, og især har der svirret rygter om, at Audi er ved at miste tålmodigheden med den unge kører fra Uldum. Spændende bliver det om BulletEyeDK kan svare igen i uge 3 i Italien, når hele løbssetuppet flytter videre til Imola.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.