Xboxlife forum

Metro exodus til ca. 170 kroner DOA6 endnu billigere..!

Har du set et godt tilbud hos en forhandler, lad andre vide det

Metro exodus til ca. 170 kroner DOA6 endnu billigere..!

Indlægaf Theis Jensen » 9. feb 2019 23:25

Hej xboxlifere!

Jeg ville gerne dele mit fantastiske seneste køb, som bestod af metro exodus til ca. 170 kroner, hvilket jeg mener er en helt okay pris. De fleste herinde er formenligt bekendt med at man kan købe spil fra xbox storen, fra andre lande, til en nedsat pris. Jeg har selv benyttet mig meget af US store, men eftersom der nu er kommet giftcards til den argentinske store, så åbner det op for helt andre priser på udvalgt spil.

Fremgangsmåde:

1. jeg købte 600 argentinsk valuta på https://www.seagm.com/ men andre steder som g2a kan også bruges. Jeg gav ca. 170 kroner, og exodus koster 599 argentinsk valuta.

2. Redeem på min xbox one x, hvor location er ændret til argentina

3. vent i 8 dage

4. købet blev gennemført


mit punkt nr. 3 skyldes noget sikkerhed microsoft har indført. nogle venter 1-3 dage før de kan købe, og andre 1-2 uger, men jeg fik muligheden efter 8 dage, men det er ret random. inden da vil man få en fejlmeddelse om, at man skal kontakte microsoft, men dette skal bare ignoreres, så prøver man bare ind til det en dag lykkes. Denne sikkerhed burde ligeledes kun optræde første gang man køber et spil, men dette kan jeg ikke bekræfte endnu. Jeg har tænkt mig at købe dead or alive 6 til 549 argentinsk valuta, så endnu billigere, og så kan jeg melde tilbage med resultatet.
Skærm: LG OLED 55" B7
Lyd: Audio Pro T14 & Bower & Wilkins PX
Konsol: Xbox Series X, PS4 Pro, Switch
Theis Jensen
Niveau 4
 
Indlæg: 504
By: Roskilde


Tilbage til Tilbud

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster