Xboxlife forum

Logitech G920

Generelt snak om Xbox & Xbox360 hardware og services.

Logitech G920

Indlægaf Mikael Nielsen » 15. jul 2018 15:51

Jeg har kørt lidt forza 7 i dag med rattet logitech G920 det kræver godt nok man skal kende bilernes håndtering noget mere og force feedback er da noget man virkelig kan mærke man skal have godt fat i rattet. det samme med pedalerne der især bremserne skal trykkes godt på. det kræver lidt mere fysik end controlleren. det er nu meget sjovt :D , jeg vælger at have motorhjelm udkig da jeg synes at se på 2 rat kan være generende. er der andre herinde der har samme rat.


ps. der er nemmere at holde varmen i hænderne når man kører med rat
Mikael Nielsen
Niveau 4
 
Indlæg: 467

+1

Re: Logitech G920

Indlægaf brilleabendk » 15. jul 2018 16:01

Det er vanvittig lækkert, solgte mit da jeg havde 3 gange med fejl. Men pynter lige på at få det købt igen. Det er bare ikke det samme med controller :) Prøv evt med Dirt4 det er virkelig sjov :D
brilleabendk
Niveau 2
 
Indlæg: 169


Re: Logitech G920

Indlægaf Rechain » 15. jul 2018 18:06

Har også dette rat (Logitech G920) :) men benytter det primært til ETS2/ATS på pc. Det er et virkelig lækkert rat og har ikke haft nogle problemer med det i 1-2 års tid, siden jeg købte det. Har dog prøvet det til min originale Xbox og lidt bilspil, men syntes godt nok at rattet styrede mig og ikke omvendt. SKU FOR SVÆRT! Må indrømme jeg har ikke interesse i det, foretrækker controller! Så det forbliver et genialt godt kvalitets rat til ETS2/ATS på min PC :D

/Rechain
Billede
Rechain
Niveau 9
 
Indlæg: 12803
By: Kastrup


Re: Logitech G920

Indlægaf Niki Lauda DK » 15. jul 2018 18:35

Det er klart sværere i Forza, men til gengæld en større oplevelse når man spiller vil jeg sige. I Forza 7 kan man vælge dashcam, så man ikke skal kigge på rattet inde i spillet. Det skulle efter sigende også være muligt i Horizon 4.
Billede
Niki Lauda DK
Niveau 8
 
Indlæg: 9018
By: Aarhus


Re: Logitech G920

Indlægaf Mikael Nielsen » 15. jul 2018 19:17

Niki Lauda DK skrev:Det er klart sværere i Forza, men til gengæld en større oplevelse når man spiller vil jeg sige. I Forza 7 kan man vælge dashcam, så man ikke skal kigge på rattet inde i spillet. Det skulle efter sigende også være muligt i Horizon 4.


Det har du ret i meget bedre, jeg fandt det i forza 7 de kalder det Driver havde ikke set det var muligt :)
Mikael Nielsen
Niveau 4
 
Indlæg: 467

+1

Re: Logitech G920

Indlægaf Smolle » 27. jul 2018 20:41

Jeg har også et Logitech G920, inklusiv pedaler, spændt fast til et Playseat Challenge. Har aldrig haft problemer med det og har haft det i nogle år efterhånden. Jeg købte det på udsalg da Fona gik konkurs, så kan du selv regne tilbage :P

Har ikke prøvet andre sæt, så kan ikke sige hvordan det er i sammenligning med andre rat, men jeg er i hvert fald glad for det. Har hørt, at bremsepedalen kræver en del mere tryk end på andre sæt, hvilket gør det lidt sværere, at bremse. Har som sagt ikke prøvet andre, men vil gerne medgive, at det kræver et vist pres at få bremsepedalen i bund på G920. Derudover har jeg dog ingen klager over det og vil klart anbefale det.
Smolle
Niveau 3
 
Indlæg: 296

+1

Re: Logitech G920

Indlægaf BoblereN » 28. jul 2018 17:36

@Smolle - Vedr. bremsepedalen, så har jeg også kørt med G920, og jeg bremser bedre med de pedaler end med T3PA Pro til Thrustmaster. Den progressive modstand gør dig i bedre stand til at holde bremsetrykket lige på grænsen under hele nedbremsningen, og nemmere justere mængden af bremsetryk når du er tæt på at blokere dækkene ved lav hastighed... Jeg overvejer faktisk at skifte mine pedaler ud med netop pedalerne fra logitech sættet, eller se om jeg kan være heldig at få fat i et sæt Fanatec Clubsport pedaler second hand et sted. :)
Jeg købte T3PA Pro, i håbet om at få en god progressiv bremsepedal... Men jeg må indrømme jeg ikke er imporneret over deres conical brake mod, den gør det simpelthen for hårdt at bremse, min playseat stand er ved at falde fra hinanden når jeg bremser og jeg skal næsten holde igen i rattet hvilket gør det besværligt :)
BoblereN
Niveau 6
 
Indlæg: 1413
By: Silkeborg


Re: Logitech G920

Indlægaf Mikael Nielsen » 29. jul 2018 09:48

Det er især når jeg vil bakke i spillet at man virkelig skal trykke rigtig hårdt på bremsepdalen, men det er ikke et større problem når man først har vænnet sig til det. det kører bedre hvis man har sko på
Mikael Nielsen
Niveau 4
 
Indlæg: 467


Re: Logitech G920

Indlægaf SpringCrane » 4. aug 2018 11:48

Hvis man er lidt handy med sine fingre, er det nemt at skille pedalerne af, og så fjerne den gummi klods i bremsepedalen, der sidder i mellem fjederen, hvis man ikke gider trykke så hårdt på pedalen..

har gjort det på mit eget sæt, men det bruger jeg så også til ETS2/ATS på pc'en.

Jeg føler selv at det virker bedre uden klodsen i, når jeg spiller Forza.
SpringCrane
Niveau 2
 
Indlæg: 187
By: Christiansfeld, Sønderjylland


Re: Logitech G920

Indlægaf Mikael Nielsen » 4. aug 2018 16:59

SpringCrane skrev:Hvis man er lidt handy med sine fingre, er det nemt at skille pedalerne af, og så fjerne den gummi klods i bremsepedalen, der sidder i mellem fjederen, hvis man ikke gider trykke så hårdt på pedalen..

har gjort det på mit eget sæt, men det bruger jeg så også til ETS2/ATS på pc'en.

Jeg føler selv at det virker bedre uden klodsen i, når jeg spiller Forza.Det må jeg da lige have kigget på
Mikael Nielsen
Niveau 4
 
Indlæg: 467Tilbage til Generelt

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster