Xboxlife forum

Dark Zone guide

Dark Zone guide

Indlægaf WEZL_DK » 28. feb 2016 20:44

I denne tråd kan vi tale om Dark Zone. Jeg har forsøgt at fortælle om de forskellige ting der er anderledes imellem PVE området og PVP i Dark Zone.

De 3 andre guides kan findes her:

PVE, BoO og Crafting guide: viewtopic.php?f=93&t=93436&p=1318208#p1318208
Våben guide: viewtopic.php?f=93&t=93428&p=1318113#p1318113
Gear, Stats og Skills guide: viewtopic.php?f=93&t=93353&p=1317181#p1317181


Kom gerne med ris og ros og sig hvis der er noget jeg skal forklarer bedre eller du har noget du vil tilføje. Alle info er fra officielle udtalelser fra udvikleren og fra Ubisoft, der hvor disse kunne findes. Ellers bygger det fra mine egne opdagelser i lukket og åben beta. Jeg vil holde det opdateret når der kommer nye informationer.


GENERELT

Dark Zone er placeret i midten på kortet og består af 6 DZ områder der bliver gradvist sværere jo længere mod nord man går.

I denne del af kortet er både PVE og PVP muligt. Udover de samme NPC factions vi kender fra PVE delen af kortet, vil man i Dark Zone også møde andre spillere. Hver af de 6 zoner kan have op til 24 spillere.

Hvor man i mange shooter spil er vant til, at være på hver sit hold i PVP, er man i The Division på ”samme hold”. Man kan vælge at arbejde sammen, og derved gøre kampen mod de til tider svære NPC fjender noget nemmere. Men man kan også vælge, at dræbe andre spillere og stjæle deres loot. Dette starter spillets Rogue status som bliver forklaret længere nede.

Hver zone er delt ind i Player Bracket. I betaen var DZ01 Player Bracket level 1-7, hvilket betød at man kunne gå ind i zonen som f.eks level 5 og møde level 7 spillere. Men så snart man nåede level 8 ændrede hele zonen sig til Player Bracket 8-8, og alle spillerne var level 8.

Så en low-level spiller kan godt løbe ind i en Dark Zone der er højere level end han er (og vil højst sandsynlig død meget hurtigt), men fordi Player Bracket ændre sig efter ens level, vil en level 20 spiller aldrig kunne gå ind i DZ01 og møde en level 7.

Indgange

Der er 2 muligheder for at komme ind i Dark Zone.

Den ene måde er igennem et Checkpoint. Disse checkpoints giver både mulighed for at gå ind, men også komme ud af Dark Zone. Der vil også være en Dark Zone Vendor, hvor man kan købe våben og gear samt en Restock, så man kan få fyldt op af skud, granater og medpacks.

Den anden mulighed er at kravle over muren der omringer hele Dark Zone. Disse veje ind er ensrettet. Så du kan komme ind, men ikke ud igen. Endvidere er der heller ingen Restock ved disse veje ind.

Hver af de 6 DZ områder har flere forskellige indgange, fordelt på alle sider af muren.

Hvis du er Rogue, er i kamp eller har været i kamp kort tid forinden, kan du ikke gå ind i et DZ Checkpoint fra Darkzone siden. Hvis du er i kamp, skal man både ikke have gjort skade eller modtaget skade før man kan få adgang. Ved Rogue status skal man enten lade sin timer udløbe eller dø før man kan få adgang til et DZ Checkpoint.

Safehouse

Udover at bruge Checkpoints til at Restocke, findes der også Safehouses inde i Dark Zone. Disse har også en Restock og en Dark Zone Vendor.

Safehouses kan kendes ved de har en hvid cirkel på indgangen eller på muren tæt ved indgangen. Alle DZ zoner pånær DZ1 har et Safehouse.

Hvis du er Rogue, er i kamp eller har været i kamp kort tid forinden, kan du ikke gå ind i et Saferoom. Hvis du er i kamp, skal man både ikke have gjort skade eller modtaget skade før man kan få adgang. Ved Rogue status skal man enten lade sin timer udløbe eller dø før man kan få adgang til et Safehouse.

LEVEL, DZ RANK OG DZ FUNDS

Hvor man i PVE delen af kortet får EXP og stiger i level på den måde, vil man ikke kunne stige i level i Dark Zone. Går du ind i Dark Zone som level 10, kommer du også ud som level 10.

I stedet får man DZ XP, som tæller i ens Dark Zone level, eller DZ Rank som den bliver kaldt. Men i modsætning til ens player level som altid stiger, mister man DZ XP hver gang man dør i Dark Zone, og derfor vil ens DZ Rank ændre sig op og ned, alt efter hvordan man vælger at spille.

Ens DZ rank bestemmer hvilke kister man kan åbne inde i Dark Zone, samt hvilke våben og gear man kan købe af Dark Zone Vendors.

Max rank er 99, men at ramme rank 50 giver adgang til alle blueprints og items fra Safehouse

Udover dens egen form for XP har Dark Zone også sin egen form for penge kaldet DZ Funds. Disse fås for at dræbe NPC'er, andre spillere og for at åbne låste DZ chest. DZ Funds bliver kun givet til dig direkte i 2 tilfælde; når du dræber en Rogue spiller, og får hans Bounty og når du åbner et Dark Zone Chest med en af dine nøgler.

I alle andre tilfælde kræver en indsamling, at du går over det sted hvor NPC'en eller spilleren døde eller gå tæt på det DZ Chest der er blevet åbnet af en anden spiller.

DZ Funds drops kan kendes ved en hvid cirkel på jorden med et hvidt Biohazard logo over cirklen.

Der er flere faktorer der har indvirkning på hvor meget DZ XP og DZ Funds man mister når man dør. Jo højere rank jo mere DZ XP taber man. Det samme sker med DZ funds; jo flere du har på dig, des mere taber du, så husk og bruge dem!

Derudover mister man også mere, hvis man dør med en Rogue status. Jo højere Rogue Rank, des mere taber man ved sin død.

EXTRACTION

Alt loot man finder i Dark Zone er contaminated og skal derfor renses før det kan bruges. Dette sker ved man kalder en helikopter ind i Dark Zone, til at hente ens loot og bringe det tilbage til ens base, så det kan blive de-contaminated.

Når man samler loot op i Dark Zone, vil det blive placeret i en gul taske, der hænger fast under ens rygsæk. Til at starte med kan man have 6 items i den taske. Via perks kan man få plads til i alt 9 items.

En Extration kan blive kaldt ind forskellige steder på kortet. Disse områder er markeret med orange på ens kort. Når man starter en Extraction går der 90 sekunder før helikopteren omkommer.
I disse 1½ minut kan andre spillere se på deres kort, og hvis de er tæt nok på, også på deres HUD, at der er en Extraction i gang.

Dette kan skabe nogle fantastiske øjeblikke hvor 2 hold kæmper om den samme Extraction (der er kun plads til 4 gule tasker pr. Extraction), og da der også er chance for der spawner NPC'er omkring et Extraction område, kan det meget hurtig blive kaotisk.

Så snart du har sat din gule loot taske på helikopteren er det dit. Herefter vil det bliver overført til dit Player stash.

Hvis du forlader Dark Zone med contaminated loot på dig vil dette automatisk blive slettet. Så husk og lave en Extraction inden da.

ROGUE STATUS

Hvis man i Dark Zone gør nok skade mod en anden spiller, vil man blive markeret som Rogue. Herefter bliver ens health bar rød og man får et rødt dødningehoved samt en timer over ens hoved. Alle andre spillere der er tæt nok på dig kan også se denne markering over dit hoved. Både når de ser direkte på dig, men også igennem vægge og gulv.
Når man er Rogue får man en bounty på sig, som de spillere der dræber dig, får udbetalt i DZ funds. Overlever du din Rogue status får du selv den bounty udbetalt.

Hvis du gør skade mod en anden spiller, men det er mindre end 20%, vil der komme en gul advarsel trekant over deres gamertag, så du derved ved, at gør du mere skade, så bliver du Rogue.

Der er 6 forskellige rank af Rogue status, og jo mere du stiger i rank, så længere tid er du Rogue, og jo større bliver din bounty. Din rank stiger jo flere ikke-Rouge spillere du dræber.

De første 5 rank plus deres Rouge status timer er:

Rank 0 = 19 sekunder
Rank 1 = 89 sekunder
Rank 2 = 119 sekunder
Rank 3 = 159 sekunder
Rank 4 = 239 sekunder

Hvis en ikke-Rouge spiller skyder på en Rouge spiller, der er mellem rank 0-4, vil timeren pause, indtil der ikke er gjort skade et par sekunder. Hvis det omvendt sker, og man som Rouge gør skade på en ikke-Rouge spiller vil ens timer resette tilbage til højst mulige antal sekunder i den rank man nu er.

Den sidste rank er Rank 5, eller Manhunt som den også bliver kaldt. Her er ens timer 300 sekunder. Når man når denne rank, vil alle i det Dark Zone område man befinder sig i, få en ny mission om at dræbe den spiller eller spillere der er Manhunt på.

Modsat de første 5 Rogue ranke, kan en Manhunt timer ikke blive resettet. Dog bliver den stadig sat på pause hvis der bliver gjort skade på Rogue spilleren, og det samme sker, hvis Rouge spilleren skyder på ikke-Rouge spillere.

LOOT

Loot i Dark Zone er delt op i 2 kategorier; Privat og Public loot.

Privat loot får du for at dræbe NPC'er og åbne kister. Denne loot dropper kun for dig. Du er den eneste der kan se det, og den eneste der kan samle det op.

Public loot er det der dropper når en spiller bliver dræbt med loot på sig. Både hvis han bliver dræbt af en NPC eller af en anden spiller. Denne form for loot kan ses af alle i det Dark Zone område hvor spilleren dør, og alle kan samle det op. Så er du i en gruppe og i dræber en spiller der dropper loot, så brug lidt tid på at fordele loot i blandt jer.

Når man dør i Dark Zone dropper man alt det contaminated loot man har; altså alt det man har i sin gule taske. Men alt efter om man dør som neutral spiller eller med en Rogue status, så kan man måske få noget af sit loot tilbage. Dette er fordi det loot man dropper ved død, også bliver delt i Privat og Public.

Følgende fordeling er udregnet efter, at man har unlocket alle perks, der gør man kan have plads til 9 contaminated items i sin gule taske, og at man har samlet 9 stykker loot sammen.

Dør du som neutral agent dropper du 3 Public items og 6 Privat.

Så hvis du efter respawn løber tilbage til dit Dead point, vil der som minimum ligger 6 stykker loot, som kun du kan samle op.

Fordelingen ved Rogue status død er følgende:

Rank 0 = 4 public/5 Privat
Rank 1 = 5 public/4 Privat
Rank 2 = 6 public/3 Privat
Rank 3 = 7 public/2 Privat
Rank 4 = 8 public/1 Privat
Rank 5 = 9 public/0 Privat

Når du dør kan du se på din Dead-screen om du har droppet privat loot, og hvilke du har droppet. Efter du respawner vil der på dit HUD være en grå tekst ”Dropped Loot”, samt antal meter hen til hvor du døde.

DZ Funds og Dark Zone Keys er også delt op i Privat og Public drops. Privat drops af disse 2 sker når du dræber en NPC fjende og når du åbner et Dark Zone Chest. Du er den eneste der kan se dem og samle dem op.
Public drops af DZ Funds og Dark Zone Keys kommer fra dræbte spillere. Her er det den første spiller, der går over det sted, hvor den dræbte spiller døde, der automatisk samler dem op.

Kan det bedste loot kun findes i Dark Zone?

NEJ! Desværre er der mange der tror, man skal gå i Dark Zone for at få det bedste gear, og jeg ser mange Youtubere der stadig siger dette i deres video. Det bedste loot får man ved at spille spillet. Så gider du ikke PVP, kan du stadig spille The Division og få adgang til det bedste loot via PVE delen.

Udvikleren har sagt, at på grund af den øget risiko i Dark Zone, med sværere NPC'er, andre spillere og det man skal lave en Extraction får man ”ejer” ens loot, så er Drop Chance for det bedre loot også større i Dark Zone.

DARK ZONE KEYS

Dark Zone keys bruges til at unlocke bestemte kister. Disse kister er store sorte kister med det hvide Division logo på fronten. De indeholder både loot og DZ Funds.

Nøglerne dropper på to måder. Fra Named Elite fjender i Dark Zone samt fra andre spillere når de dør.

Dark Zone Key drops kan kendes ved en hvid cirkel på jorden med et hvidt Biohazard logo over cirklen.

LANDMARKS

Landmarks er områder i Dark Zone, som kan kendes på ens map via en turkis farve. Disse områder, som kan være en vej eller en bygning du kan gå ind i, har svære fjender, der iblandt Named Elites som kan droppe Dark Zone Keys og godt loot. Derudover har alle Landmarks et låst Dark Zone Chest. Bemærk dog disse Chests har en respawn timer, og er der for ikke garanteret du kan åbne det, efter du har dræbt fjenderne.

Landmarks med lilla farve har fjender og landmark med en grå farve har fået dræbt alle fjender. Dog respawner fjenderne igen efter kort tid.

DZ MINI-MAP

I forhold til ens mini-map er der også en forskel mellem det i PVE zonen og det man har i Dark Zone. Når der er en spiller der går Rogue i det DZ område man befinder sig i, vil der pinge et rødt dødningehoved på ens mini-map. Dette er et fantastiske redskab for Rouge-hunters eller for at vide hvilke områder man skal holde sig fra.
Senest rettet af WEZL_DK 26. mar 2016 17:06, rettet i alt 8 gange.
WEZL_DK
Niveau 4
 
Indlæg: 750
By: Vojens

+6

Re: Dark Zone

Indlægaf citysleeps » 29. feb 2016 21:41

Din dedikation for dette underforum skal have en stor applaus Wezl :- ) Ser frem til at læse nærmere når vi rammer d. 8.
Har desuden bemærket at man kan få 3 dark zone keys igennem ubisoft club
citysleeps
Niveau 5
 
Indlæg: 914
By: København


Re: Dark Zone

Indlægaf WEZL_DK » 1. mar 2016 14:40

citysleeps skrev:Din dedikation for dette underforum skal have en stor applaus Wezl :- ) Ser frem til at læse nærmere når vi rammer d. 8.
Har desuden bemærket at man kan få 3 dark zone keys igennem ubisoft club


Takker :). Tror helt sikkert, vi kan få bygget et godt dansk community omkring dette fantastiske spil.

Ja der er en del forskellige ting man kan købe med sine U points. Jeg valgte selv et våben skin, lidt crafting ting og nogle Phoenix Points.
WEZL_DK
Niveau 4
 
Indlæg: 750
By: Vojens


Re: Dark Zone guide

Indlægaf WEZL_DK » 3. mar 2016 11:49

Opdateret:INDGANGE

Hvis du er Rogue, er i kamp eller har været i kamp kort tid forinden, kan du ikke gå ind i et DZ Checkpoint fra Darkzone siden. Hvis du er i kamp, skal man både ikke have gjort skade eller modtaget skade før man kan få adgang. Ved Rogue status skal man enten lade sin timer udløbe eller dø før man kan få adgang til et DZ Checkpoint.

SAFEHOUSE

Hvis du er Rogue, er i kamp eller har været i kamp kort tid forinden, kan du ikke gå ind i et Saferoom. Hvis du er i kamp, skal man både ikke have gjort skade eller modtaget skade før man kan få adgang. Ved Rogue status skal man enten lade sin timer udløbe eller dø før man kan få adgang til et Safehouse.

LOOT

DZ Funds og Dark Zone Keys er også delt op i Privat og Public drops. Privat drops af disse 2 sker når du dræber en NPC fjende og når du åbner et Dark Zone Chest. Du er den eneste der kan se dem og samle dem op.
Public drops af DZ Funds og Dark Zone Keys kommer fra dræbte spillere. Her er det den første spiller, der går over det sted, hvor den dræbte spiller døde, der automatisk samler dem op.

LEVEL, DZ RANK og DZ FUNDS

DZ Funds

Disse fås for at dræbe NPC'er, andre spillere og for at åbne låste DZ chest. DZ Funds bliver kun givet til dig direkte i 2 tilfælde; Når du dræber en Rogue spiller, og får hans Bounty og når du åbner et Dark Zone Chest med en af dine nøgler.

I alle andre tilfælde kræver en indsamling, at du går over det sted hvor NPC'en eller spilleren døde eller gå tæt på det DZ Chest der er blevet åbnet af en anden spiller.

DZ Funds drops kan kendes ved en hvid cirkel på jorden med et hvidt Biohazard logo over cirklen.

DARK ZONE KEYS

Dark Zone Key drops kan kendes ved en hvid cirkel på jorden med et hvidt Biohazard logo over cirklen.Tiføjet:LANDMARKS

Landmarks er områder i Dark Zone, som kan kendes på ens map via en turkis farve. Disse områder, som kan være en vej eller en bygning du kan gå ind i, har svære fjender, der iblandt Named Elites som kan droppe Dark Zone Keys og godt loot. Derudover har alle Landmarks et låst Dark Zone Chest. Bemærk dog disse Chests har en respawn timer, og er der for ikke garanteret du kan åbne det, efter du har dræbt fjenderne.
WEZL_DK
Niveau 4
 
Indlæg: 750
By: Vojens


Re: Dark Zone guide

Indlægaf WEZL_DK » 26. mar 2016 17:10

Så blev jeg langt om længe DZ rank 50 og fik lige brugt 300.000 DZ credit på alle vendor blueprint. Så skal der bare tjenes Phoenix Points til de sidste par special vendor blueprint.

Synes DZ er vildt fedt. Er ikke selv PVP spiller, så holder mig som regel væk fra områder med Rogue spillere og går heller ikke selv Rogue. Men der er en fantastisk stemning der inde. Og så er det bare fedt at støde på en anden spiller, hjælpe med at udrydde et landmark, og så hurtig løbe hver sin retning, så man ikke mister sit gode loot.

Hvad synes i andre om DZ? fået nogle fantatiske High-end drops? Eller har i en god historie?
WEZL_DK
Niveau 4
 
Indlæg: 750
By: Vojens

+1

Re: Dark Zone guide

Indlægaf FoxHoundDK » 26. mar 2016 17:54

Rigtig god læsestof, til en noob som mig - nu er jeg i hvertfald blevet lidt klogere hvad DZ angår ;)
Billede
FoxHoundDK
Niveau 5
 
Indlæg: 817
By: ÅrhusTilbage til The Division

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron